4 Fede Prestashop themes til under 800kr

Jeg har samlet 4 super fede Prestashop themes fra Templatemonster. Alle themes er til version 1.5.x af Prestashop. Det smarte ved at købe et theme er at man spare prisen på først en designer og dernæst en udvikler til at integrere designet, det løber hurtigt op i 10.000 elller mere. På listen her får du et theme for nogenlunde det en time pris koster hos en god udvikler.

Theme navn:
Cookware

Pris:
140 USD = 798,98 DKK

Beskrivelse:
Et super simpelt og elegant theme der giver god muligheder for at efterlade kunden med et professionelt indtryk af din webshop.

Læs mere


Theme navn:
Responsive Store for Puffy Ladies

Pris:
140 USD = 798,98 DKK

Beskrivelse:
Responsive designs er det nye sort, og med dette theme kommer du lagt både med den responsive del, men også fordi themet virker gennemtænkt, bruger venlige og sidst men ikke mindst let og elegant.

Læs mere


Theme navn:
Tea land

Pris:
140 USD = 798,98 DKK

Beskrivelse:
Igen et rigtig simpelt, stilet og elegant theme med mulighed for en høj konverteringsrate, som selvfølgelig igen er afhængigt af branche.

Læs mere


Theme navn:
Electronics Store

Pris:
140 USD = 798,98 DKK

Beskrivelse:
Her er et theme der har call to action farverne på plads, der skal selvfølgelig splittestes på det løbende for at forbedre, men sådan er det med alle themes også dem der er speciel lavet.

Læs mere


Når du investere i et nyt theme, hvad enden du er ny opstartet eller allerede i gang med din Prestashop, så er det vigtigt at gøre sig nogen overvejelser om i hvilken retning man gerne vil gå. Et alt for billigt theme vil afspejle sig i omsætningen og det kommer du til at fortryde. Du skal huske at designet på webshoppen er dit ansigt ud til verden, der sender forhåbentlig nogen gode signalværdier til kunderne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så står du forrest i køen når jeg finder de lækre tips og tricks eller gode tilbud frem.

7 Kommentarer

 1. 31. maj 2013 at 12:41

  Tak for et super indlæg!

  Jeg er selv helt vild med “Electronics Store”, da jeg rigtig godt kan lide den sammensætning af farver. Ved du, om der er muligheder for at ændre farverne løbende, hvis det er ønsket?

  Jeg er helt enig med din kommentar omkring CTA på themet. Det kunne være sjovt at teste mellem GRØN vs GUL vs ORANGE!

  Et lækkert indlæg der lige bliver bookmarket – man ved jo aldrig, hvornår man får brug for et theme!

  Fortsat en rigtig god dag!

  • Timpet-Reply
   6. juni 2013 at 13:36

   Hej Peter.

   Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af at afprøve de forskellige themes, men jeg ved at der ofte er mulighed for at skifte farvene ud relativt nemt.

   Tim

 2. 15. august 2013 at 00:03

  Fede themes – Der er helt sikkert et par stykker, som lige skal tjekkes af, hvis jeg på et tidspunkt skal have skiftet theme på shoppen. Har overvejet det et par gange, så måske det ender med, at jeg skal have det prøvet af.

  • Timpet-Reply
   16. august 2013 at 19:39

   Jeg er faktisk ret overrasket over hvor mange fede der i virkeligheden er, og når man så tænker på hvor billigt det i forhold til customdesign, så kan man jo næsten ikke lade være.

   Jeg vil dog sige at der i de fleste af dem jeg har kigget på er nogen småting jeg ville lave lidt om, sådan call to action og sådan noget, men sådan er det næsten altid.

 3. 16. august 2013 at 21:45

  Enig – der er rigtig mange fede themes at vælge mellem. Umiddelbart ville jeg ikke vælge et customtheme, men netop rette til på et eksisterende.

  Og ja, der er altid noget, der skal rettes til og gøres lidt bedre 🙂 Jeg er selv i gang med at opdatere shoppen for tiden og skal som sagt have set på designet, om der er noget, der kan gøres bedre.

 4. Claes Hoppe-Reply
  14. september 2013 at 09:11

  Hej det er nogen fede temaer men jeg savner nogen til dyr da jeg har en net dyrehandel hvor jeg sælger tilbehør til dyr 🙂

  • Timpet-Reply
   10. oktober 2013 at 15:03

   Hej ClaesnnDet er bare at hoppe over og søge efter det på de forskellige theme portalernnTim

Skriv en kommentar