Joomla webhotel

Joomla er et af de mest kendte CMS systemer på markedet, og det er der en god grund til. Joomla’s bruger venlighed og mulighed for at fx. at være webshop system er udsøgt. For at Joomla skal være ordentlig kørende kræver det at webhotellet der driver sitet matcher nogen specifikke krav, på min liste nedenfor har jeg listet de Joomla webhoteller som jeg har bedst erfaring med. Når du skal vælge dit Joomla webhotel så er det vigtigt at du ikke bare tager det billigste, eller det kan du godt, men hvis du stiller krav til gode loadtider, så tænk dig om inden du vælger.

UnoEuro webhotel

Bedømmelse:

Unoeuro er den billige leverandør af høj ydeevne. Deres support er meget kontant, og henviser blankt til deres FAQ hvis spørgsmålet er dækket ind der. Det trækker lidt ned, men ydeevnen er i top.

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk (Ekstra kan tilkøbes)

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

1,15 EUR/mnd (Pris første år 27,60 EUR (205,26 DKK))

Oprettelse:

13,80 EUR (102,63 DKK)

3 måneders gratis hosting (25% ektra): FMAECGBestil UnoEuro her

Meebox webhotel

Bedømmelse:

Meebox er med rette et populært Joomla Webhotel. De på toppen med deres support og man har nem adgang til installation af Joomla, og andre CMS systemer med deres “One Click Installer”.

Diskplads:

10 GB

Domæner:

10 stk

Trafik:

30 GB

Pris:

10,- DKK/mnd (Pris første år 169,- DKK)

Oprettelse:

49,- DKK

Rabatkode på 20% rabat: JOOM20Bestil Meebox her

Webdomain

Bedømmelse:

Hos Webdomain får man gratis domæne med når man opretter et Joomla webhotel, hvilket bestemt er attraktivt hvis man samtidigt vil oprette et nyt domæne.

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 207,- DKK)

Oprettelse:

99,- DKK

Bestil Webdomain her

Cliche

Bedømmelse:

Cliche er markeds prisbasker med et webhotel til 1 DKK/mdn, dog skal man være opmærksom på at det ikke undestøtter PHP og derfor ikke kan bruges til Joomla

Diskplads:

500MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 217,- DKK)

Oprettelse:

109,- DKK

Bestil Cliche her

Hvis du ikke er overbevist endnu så kan det være en god ide at kigge de forskellige udbyder i kortene igennem trustpilot, hvis du bare mere er til wordpress, så se vores liste over de bedste wordpress webhoteller her. Du kan også altid kigge her efter et billigt webhotel.