Prestashop Webhotel

Jeg har samlet en lille liste over webhoteller der efter min personlige erfaring matcher de krav der stilles for at prestashop kan kører optimalt og stabilt. Jeg vil egentlig godt lige pointere at jeg synes det er dumt at spare på performance når man driver en webshop, det man spare er hurtigt spildt i omsætning fordi hjemmesiden måske bliver langsom, hvis man har valgt det forkerte webhotel!

Meebox – Pro webhotel

Bedømmelse:

Hvorfor pro spørger du sikkert dig selv, forskellen på pro og billigt er at der er færrer hoteller på samme server, derfor får du naturligvis den optimale plads at folde dig ud på, og det kan mærkes på performance! Hvis du er seriøs med dit butik så går du Pro!

Diskplads:

10 GB

Domæner:

2 stk

Trafik:

100 GB

Pris:

99,- DKK/mnd (Pris første år 1387 DKK)

Oprettelse:

199,- DKK

Rabatkode på 20% rabat: PRESTATIPS.DKBestil Meebox PRO her

UnoEuro webhotel

Bedømmelse:

Unoeuro levere PRO performance til prisen på et billigt webhotel. Det er fortiden det bedste webhotel på markedet, og så kun til knap 10kr om måneden!

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk (Ekstra kan tilkøbes)

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

1,15 EUR/mnd (Pris første år 27,60 EUR (205,26 DKK))

Oprettelse:

13,80 EUR (102,63 DKK)

3 måneders gratis hosting: FMAECGBestil UnoEuro her

cHosting

Bedømmelse:

cHosting kører med litespeed på alle servere hvilket giver giver et markant løft i loadtiden i forhold til den traditionelle Apache 2 løsning. Ud fra deres anmeldelser på trustpilot ses det hurtigt at de yder en god kundeservice.

Diskplads:

5 GB

Domæner:

2 stk

Trafik:

50 GB

Pris:

15,- DKK/mnd (Pris første år 280,- DKK)

Oprettelse:

100,- DKK (inklusiv 1 domæne)

Rabatkode på 20% rabat: PrestatipsBestil cHosting her

Meebox – Billigt webhotel

Bedømmelse:

Meebox er et seriøst webhotel med god service og seriøs support, de har både chat support og tickets. Webhotellets bygget på det populærer C-panel der tilbyder en bred vifte af muligheder for fx DNS styring og cronjobs.

Diskplads:

10 GB

Domæner:

10 stk

Trafik:

30 GB

Pris:

10,- DKK/mnd (Pris første år 169,- DKK)

Oprettelse:

49,- DKK

Rabatkode på 20% rabat: PRESTATIPS.DKBestil Meebox her

Webdomain

Bedømmelse:

Webdomain tilbyder, som de eneste, at ny domæne er en del af oprettelsen og derved spare man 99,- DKK. De tilbyder endvidere telefonsupport, jeg har dog ikke haft brug for den.

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 207,- DKK)

Oprettelse:

99,- DKK

Bestil Webdomain her

Cliche

Bedømmelse:

Cliche tilbyder faktisk wehoteller helt ned til 1,- DKK/mnd, det undestøtter dog ikke php, så det kan ikke bruges til prestashop. Hos Cliche yder de telefon support, heller ikke her har jeg haft brug for den.

Diskplads:

500MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 217,- DKK)

Oprettelse:

109,- DKK

Bestil Cliche her

Når du vælger en webhotel så er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad det er du gerne vil have fra din udbyder. Og husk at der altid er en klausul på fritrafik, læs den inden du acceptere det. Der er som udgangspunkt ikke noget i vejen med termen, man skal bare vide at ingen webhoteller i bund og grund kan levere fritrafik.

Listen ovenfor er mine personlig erfaring. Bedømmelserne er en sammentræk af service, pris på webhoteller og performance på webhotellet.