WordPress webhotel

WordPress er et virkelig godt CMS system, og med det rigtige webhotel performer det også virkelig godt, hvilket resultere i gode loadtider og glade brugere. Der findes mange WordPress plugins der kan gøre CMS systemet yderst søgemaskine venligt, og det er derfor optimalt på alle fronter. Vi kommer her med 4 bud på et wordpress webhotel der giver din wordpress blog gode loadtider!

i123 WordPress webhotel

Bedømmelse:

i123.dk er et seriøst bud på en god wordpress host, de har gode stabile servere og en fed service. Jeg har været kunde hos i123 over flere gange, og det gode hos dem er at de ikke over sælger deres løsning. Det sikre at der altid er godesvartider.

Diskplads:

3 GB

Domæner:

Ingen grænse

Trafik:

24 GB

Pris:

11,25 DKK/mnd (Pris første år 357,75 DKK)

Oprettelse:

99,- DKK

Rabatkode på 20% rabat: PRESTA20Bestil i123.dk her

UnoEuro webhotel

Bedømmelse:

Unoeuro har også en one clik installere til wordpress, desværre er deres wordpress på engelsk og det trækker lidt ned. Tilgengæld er der gode svartider på webhotellerne, men man kan kun have 1 domæne pr hotel, ellers koster det ekstra.

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk (Ekstra kan tilkøbes)

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

1,15 EUR/mnd (Pris første år 27,60 EUR (205,26 DKK))

Oprettelse:

13,80 EUR (102,63 DKK)

3 måneders gratis hosting (25% ektra): FMAECGBestil UnoEuro her

Meebox webhotel

Bedømmelse:

Med Meebox “one clik installer” får du med et klik installeret wordpress på dansk på dit webhotel. Det letter den lidt bøvlet installationen. Meebox bruger det populære C-panel, og er med deres indstillinger super godt til wordpress.

Diskplads:

10 GB

Domæner:

10 stk

Trafik:

30 GB

Pris:

10,- DKK/mnd (Pris første år 169,- DKK)

Oprettelse:

49,- DKK

Rabatkode på 20% rabat: WORD20Bestil Meebox her

Webdomain

Bedømmelse:

Hos Webdomain får man gratis domæne med når man opretter webhotel, det synes jeg er en god måde at gøre det på. Samtidigt er der telefonsupport. Det er dog sjællent jeg har brug for den slags. En alarm telefon hvis serveren er nede er nok mere relevant.

Diskplads:

1000 MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 207,- DKK)

Oprettelse:

99,- DKK

Bestil Webdomain her

Cliche

Bedømmelse:

Cliche tilbyder faktisk wehoteller helt ned til 1,- DKK/mnd, det undestøtter dog ikke php, så det kan ikke bruges til wordpress. Hos Cliche har de også telefon support.

Diskplads:

500MB

Domæner:

1 stk

Trafik:

Ubegrænset

Pris:

9,- DKK/mnd (Pris første år 217,- DKK)

Oprettelse:

109,- DKK

Bestil Cliche her

Et webhotel er en vigtig del af din wordpress blog, derfor er det vigtigt at du ikke tager en hurtig og overfladisk beslutningen inden du køber dit nye webhotel! Tænk dig godt og grundigt om, og læse anmeldelserne ovenfor. De bygger på mange års erfaring med wordpress hosting. webhotelsoversigt.dk er og et godt sitet hvis du vil have overblik over mulighederne for hosting! Her kan man både sammenligne priser og features på billige webhoteller og professionelle hoteller, men en ekstra fed feature er muligheden for at sammenligne domænepriser, det er en unik feature som ikke er set før. Lige vi her på sitet har forskellige rabatkoder, så er der også samlet en række rabatkoder til hosting udbyderne.