Pacsoft opæstnings hjælp / dokumentation

Oversigt over muligheder i Pacsoft modulet

1. Kundenummer og password

Dit kundenummer og password er det du bruger til at logge ind i pacsoftonline.com med. Det skal indtastes i felterne her. I enkelte tilfælde har jeg set, at et “mellemrum” / “whitespace” efter kodeordet har udløst en login fejl ved forsøg på at lave labels.

Hvis modulet konstant giver en fejl på password eller brugernavn, og du er 100% sikker på at de er korrekte, så skal du kontakte Post Danmarks IT-kunde support, og bede dem åbne for webservicen på din konto.

2. Afsender adressen

Det er vigtigt, at afsender adressen er en valid Dansk adresse, da modulet sender den over til Pacsoftonline som afsenderadresse, hvor den valideres.

3. Prestashop sender T&T mail:

Modulet kan sende en mail til kunden med T&T nummeret, hvis du vælger denne funktion skal du vælge den status på ordren du ønsker der skal aktivere udsendelsen og hermed aktiveres funktionen.

Prestashop udsender mailen når ordrestatussen skiftes til den valgte status, men kun hvis der på det tidspunkt er dannet en pakkelabel.

4. Post Danmark sender T&T mail:

Denne funktion bør ikke vælges sammen med Prestashop sender T&T mail. Den lader Post Danmark sende en email til kunden med T&T nummeret. Aktiveres begge funktioner sendes der 2 mails til kunden med T&T nummeret.

5. Lav returlabels til alle pakker:

Det er en funktion der overfører data til Pacsoft omkring returlabel til kunden samtidigt med, at der overføres data til den pakkelabel man vil danne.

Det smart ved funktionen er, at man kan vedlægge returlabel til kunden og på den måde spare senere administration ved fx. reklamationer. Det giver desværre et ekstra klik i Pacsoftonline da der hver gang vil være 2 labels til udskrift.

På ordre siden i backoffice er der en checkbox til at aktivere / deaktivere på de enkelte ordre. Det checkbox virker uanset om denne funktion bruges eller ej.

6. Precheck modtager kvittering:

Sætte automatisk et flueben i modtager kvittering på ordresiden i backoffice, og kan derfor spare en for mange klik. Servicen udbydes af Post Danmark.

7. Precheck Med-omtanke:

Sætter automatisk et flueben i pakke med omtanke på ordresiden i backoffice. Sevicen koster penge og udbydes af Post Danmark.

8. Fragtmand til valgfrit udleveringssted:

Her skal du vælge den fragtmand der skal håndtere udleveringsstederne i checkud flowet. Fragtmanden der vælges her må ikke være den samme som de 2 andre fragtmænd.

Denne fragtmand tillader at kunden selv vælger på hvilket posthus de ønsker at hente pakken.

9. Fragtmand til pakker uden omdeling:

Forskellen på denne her fragtmand over den ovenfor er, at denne her går til det nærmeste posthus i forhold til modtager adressen. Fragtmanden der vælges her må ikke være den samme som de 2 andre fragtmænd.

10. Fragtmand til pakker med omdeling:

Fragtmanden der håndtere pakker med omdeling vælges her, og må ikke være den samme som de 2 andre.

11. Gem pakkeboks på ordresiden når ingen af Pacsoft fragtmændene er valgt:

Gemmer label generatorboksen på ordresiden i backoffice hvis det ikke er en af de 3 fragtmænd der er valgt som fragtmand på ordren.

12. Email advisering:

Aktivere email advicering på pakken. Kunden holdes opdateret om, hvor langt pakken er nået via email.

13. SMS advisering:

Aktivere SMS advicering på pakken og kunden holdes opdateret om, hvor langt pakken er nået via SMS. Det kræver mobilnummeret indsamles i checkud flowet. Hvis der ikke er oplyst mobilnummer forsøger modulet, at bruge det andet telefonnummer hvis det er oplyst.

Skriv et svar