3 råd til at få mere salg i din webshop

Har du din egen webshop, og vil du gerne have endnu flere salg i den, kan disse råd hjælpe dig på vej.

Her finder du de bedste termobukser til børn.

Lav A/B splittest på din webshop

For det første kan det være en god idé at komme i gang med at lave splittests på din side. Det handler i bund og grund om at teste en masse forskellige variabler af på din side for at finde ud af, hvad der klarer sig bedst. Får du fx flere konverteringer ved at have en rød eller blå “tilføj til kurv” knap? Får du flest salg ved at have den ene eller anden type produkt tekst? Er det bedst at have dit logo i højre eller venstre side? Jo mere du kan teste af disse ting, desto bedre kan du også få optimeret din webshop til at konvertere endnu mere.

Tænker du på mersalg?

Hvor meget tænker du på at lave mersalg? Mersalg er ikke kun noget, der er forbeholdt de fysiske butikker, når den ansatte på tankstationen spørger, om du skal have en Cocio med til din hotdog. Det kan også sagtens laves på en webshop. Det er blandt andet her, hvor kunden bliver vist, hvad andre også købte, når de har lagt ting i kurven. Der er mange måder at skabe mersalg på en webshop, så det er bare med at dykke ned i det, hvis du ikke allerede er i gang med det.

Har du den korrekte sporing på dine kunder?

Det er også godt at få sat den korrekte sporing op, så du har et klart billede af, hvor dine kunder kommer fra. Derudover kan du også sørge for at ramme dine kunder igen på fx Facebook eller andre platforme, hvis du har sporet dem korrekt. Jo mere du kan vide om dine kunder, desto nemmere bliver det også for dig at optimere på alle dine salgskanaler, så du kan skaffe endnu flere kunder på samme måde. Så har du ikke den korrekte sporing installeret på din shop endnu, er det bare med at komme i gang.

Find heldragt til baby nu.

Skriv et svar