4 Fede Prestashop themes til under 800kr

Jeg har samlet super fede Prestashop themes fra site2templates.com. Alle themes er til version 1.6.x, 1.7.x af Prestashop. Det smarte ved at købe et theme er at man spare prisen på først en designer og dernæst en udvikler til at integrere designet, det løber hurtigt op i 10.000 elller mere. På listen her får du et theme for nogenlunde det en time pris koster hos en god udvikler.

Multipurpose PrestaShop Theme

Theme navn:
Multipurpose PrestaShop Theme

Pris:
98 USD

Beskrivelse:
Et super simpelt og elegant theme der giver god muligheder for at efterlade kunden med et professionelt indtryk af din webshop.

Multipurpose PrestaShop Theme


PrestaShop Fashion Store Theme

Theme navn:
Fashion Store PrestaShop Theme

Pris:
98 USD

Beskrivelse:
En modebutik hjemmeside skal være virkelig iøjnefaldende og up-to-date. Denne fantastiske Fashion PrestaShop Theme tilbyder bare den rigtige kombination af disse egenskaber og glem ikke den fantastiske funktionalitet. Ved at bruge PrestaShop Fashion Theme kan du forvente at sammensætte en smuk detailhandelswebside på ingen tid og styre en blomstrende forretning online uden problemer. Kig ind i live demo lige nu!

Fashion Store PrestaShop Theme


Cosmetics Shop PrestaShop Theme

Theme navn:
Cosmetics PrestaShop Theme

Pris:
98 USD

Beskrivelse:
Skønhed PrestaShop Design er et fremragende valg til enhver form for skønhedsrelateret detailhandel. Markedet hudplejeprodukter, helt naturlige spaartikler, frisurer og endda skønhedstjenester på internettet. Du behøver ikke nogen teknisk ekspertise til at eje en webside ved hjælp af denne Beauty PrestaShop Layout, vores egne flotte designere og Prestashop-platformen tog sig af alt hvad du behøver for at drive en effektiv webbaseret skønhedsvirksomhed.

Cosmetics PrestaShop Theme


Fresh Lingerie Store PrestaShop Theme

Theme navn:
Lingerie PrestaShop Theme

Pris:
98 USD
Beskrivelse:
ingerie Responsive PrestaShop Theme er et professionelt kodet og smukt designet PrestaShop 1.7 skabelon til dameundertøj. Det kombinerer avanceret funktionalitet med en smuk produktpræsentation og kan blive et godt fundament for din markedsplads.

Lingerie PrestaShop Theme


Når du investere i et nyt theme, hvad enden du er ny opstartet eller allerede i gang med din Prestashop, så er det vigtigt at gøre sig nogen overvejelser om i hvilken retning man gerne vil gå. Et alt for billigt theme vil afspejle sig i omsætningen og det kommer du til at fortryde. Du skal huske at designet på webshoppen er dit ansigt ud til verden, der sender forhåbentlig nogen gode signalværdier til kunderne.

7 tanker om “4 Fede Prestashop themes til under 800kr”

 1. Tak for et super indlæg!

  Jeg er selv helt vild med “Electronics Store”, da jeg rigtig godt kan lide den sammensætning af farver. Ved du, om der er muligheder for at ændre farverne løbende, hvis det er ønsket?

  Jeg er helt enig med din kommentar omkring CTA på themet. Det kunne være sjovt at teste mellem GRØN vs GUL vs ORANGE!

  Et lækkert indlæg der lige bliver bookmarket – man ved jo aldrig, hvornår man får brug for et theme!

  Fortsat en rigtig god dag!

  1. Hej Peter.

   Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af at afprøve de forskellige themes, men jeg ved at der ofte er mulighed for at skifte farvene ud relativt nemt.

   Tim

 2. Fede themes – Der er helt sikkert et par stykker, som lige skal tjekkes af, hvis jeg på et tidspunkt skal have skiftet theme på shoppen. Har overvejet det et par gange, så måske det ender med, at jeg skal have det prøvet af.

  1. Jeg er faktisk ret overrasket over hvor mange fede der i virkeligheden er, og når man så tænker på hvor billigt det i forhold til customdesign, så kan man jo næsten ikke lade være.

   Jeg vil dog sige at der i de fleste af dem jeg har kigget på er nogen småting jeg ville lave lidt om, sådan call to action og sådan noget, men sådan er det næsten altid.

 3. Enig – der er rigtig mange fede themes at vælge mellem. Umiddelbart ville jeg ikke vælge et customtheme, men netop rette til på et eksisterende.

  Og ja, der er altid noget, der skal rettes til og gøres lidt bedre 🙂 Jeg er selv i gang med at opdatere shoppen for tiden og skal som sagt have set på designet, om der er noget, der kan gøres bedre.

 4. Hej det er nogen fede temaer men jeg savner nogen til dyr da jeg har en net dyrehandel hvor jeg sælger tilbehør til dyr 🙂

Skriv et svar