5 tips til at komme i gang med nemme haveprojekter 

Er du en af de mennesker som bestemt ikke har grønne fingre når det kommer til haver? Bare rolig, du er bestemt ikke én af de eneste. Havearbejde er nemlig ikke bare hårdt fysisk arbejde, det kræver til tider også en del baggrundsviden, da planter, træer og blomster er forskellige i forhold til plantning, pasning og pleje. Selvom det måske virker overvældende, er der dog heldigvis nemmere løsninger til dig som er begynder indenfor faget. Læs med her.  

 

Der findes muligvis ikke noget bedre end at opholde sig i en dejlig have i Danmark, når solen står højt på himlen og de varmere temperaturer er gældende. Men haven kræver altså lidt arbejde, og særligt også hvis der er noget bestemt du gerne vil dyrke og et ønske om, hvordan drømmehaven skal se ud.  

 Drivhus

Mange haveejere anskaffer et drivhus til haven. Dette er ofte for at kunne dyrke sine egne grøntsager blandt andet. Har du et ønske om dette, så er der heldigvis nogle grøntsager som er forholdsvist nemme at dyrke. For eksempel kartofler, urter, salat og squash. 

 Få en flot hæk

Der er mange muligheder for at få en flot hæk, uden at det kræver for meget pasning. Hvis ikke du allerede har en hæk som giver tilpas nok privatliv, så er det måske værd at overveje at plante en ny. Tjek eventuelt guides for, hvilke hække som er nemme at plante og passe.  

 Køb havemøbler på udsalg

Det behøver ikke koste en jetjager som man siger. Du kan finde masser af tilbud på havemøbler, hvor du måske også slipper for at samle dem selv. Lav dit helt eget loungeområde i din egen have, med flotte møbler.  

 Lav en skøn terrasse

Det er sommer, du sidder på terrassen i det danske sommervejr og griller lækre bøffer. Ja, terrassen er næsten et must hvis du er haveejer i Danmark.  

 Læs guides

Man kan lære utroligt meget ved at læse guides for forskellige haveprojekter. Når det kommer til udplantning af diverse planter og grøntsager, så læs grundigt op på hvordan det skal gøres. Du kan også finde mange andre gode fifs online i forhold til terrasser eksempelvis.  

 

Forkæl dig selv efter det hårde arbejde 

Havarbejde kan være hårdt, derfor fortjener du selvfølgelig også noget forkælelse efterfølgende. Måske er det noget for dig med massage i Skive eller blot en kold drink i din nye have. Er du til det første og er bosiddende i Silkeborg er det måske massage i Silkeborg som er mere relevant. Måske er det du trænger allermest til en god omkring grillmad på terrassen eller en lille lur i solen på et af dine nye møbler.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar