Kom godt igennem nedlukningen med en ny hobby

Vi er rigtig mange, der efterhånden har været mere eller mindre fanget i vores hjem i tæt ved et år nu. Hverdagen er ikke længere, som den plejer, og det kan være utroligt kedeligt bare at gå rundt derhjemme. Mange ender nok lidt for ofte på sofaen med en serie i fjernsynet, når de skal have tiden til at gå. Andre, derimod, har kastet sig over nye, spændende fritidsinteresser derhjemme. Herunder får du nogle forslag til fritidsinteresser, du kan kaste dig over, når du alligevel skal have tiden til at gå. 

Lær at spille på et instrument

Der er mange, der går rundt med et ønske om at kunne spille på et instrument. Nu har du chancen til at lægge en masse timer i at lære det. Hvis du gerne vil lære at spille på et instrument, er det vigtigt, at du er lidt realistisk omkring projektet. Det er et meget ambitiøst projekt til at starte med, så der er ingen grund til at gøre det sværere end nødvendigt. Det kunne helt sikkert være fedt at lære at spille på klaver, men helt ærligt, har du pladsen til sådan et monstrum? Et bedre valg vil være et blæseinstrument, som en tværfløjte, eller et strengeinstrument, som en jazzguitar. Der findes en masse guides online til begge typer instrumenter, og de fylder næsten ingenting i hjemmet. Hvis du vælger at kaste dig over sidstnævnte, får du også brug for en jazzguitar tuner. Det vil din familie og dine naboer i hvert fald helt sikkert sætte pris på.

Slap af med havearbejde

En anden hobby, der er nem at gå til, er havearbejde – naturligvis forudsat, at du har en have at arbejde i. Vi er nok mange, der har en have, der godt kunne tåle lidt mere kærlighed. Nu har du tiden til rigtig at fordybe dig i indretning, valg af planter og pasning af haven. Det er ovenikøbet en meget meditativ hobby, hvor du kan komme helt ned i gear, samtidigt med at du bruger din krop naturligt. Køb geranium til haven og kom godt i gang med projektet.

Skriv et svar