Gør haven klar til foråret

I skrivende stund fortæller kalenderen os, at vi er i januar måned. Med andre ord, vi er i midt i de kolde vintermåneder, og vejret af præget af kold luft og frost. Inden længe er vinteren dog slut, og når det sker, så begynder blomsterne at springe ud, og det kolde vejr bliver afløst af varme og fugtighed.

Selvom forårsmånederne kan virke som værende langt væk, så er det en god ide at gøre haven klar til foråret allerede nu.

Brug Coronapandemien til noget fornuftigt

Ikke nok med at vi er midt i vintermånederne, så er vi også midt i en nedlukning. Coronapandemien har lagt landet ned, og de fleste ansatte er hjemsendte. For manges vedkommende vil det altså sige, at de har deres daglige gang hjemme i privaten, og at de har mere fritid, end hvad de er vant til.

Denne ekstra fritid kan man bruge på noget fornuftigt, så som at gøre haven klar til foråret. En måde hvorpå man kan gøre haven klar på, er ved at gøre sig nogle overvejelser om, hvilke planter og træer man skal have plantet, samt om man mangler udstyr til beplantning og vedligeholdelse af haven. Såfremt man mangler nyt udstyr, så kan man bruge tiden til at bestille dette hjem.

Plant en bøgehæk

Hvis man mangler ideer til haven, så kan man med fordel overveje at plante en bøgehæk. En bøgehæk har mange forskellige fordele, og den er som oftest nem at vedligeholde. For mange mennesker gælder det, at de er i tvivl om plante bøgehæk hvornår. For at få svar på dette spørgsmål kan man besøge faerdighæk.dk, hvor man kan læse, at en bøgehæk kan plantes hele året rundt, så længe der ikke er frostvejr eller hedebølge.

På hjemmesiden kan man desuden finde svar på mange andre relevante ting om bøgehække, så som hvor meget en bøgehæk vokser om året, samt hvordan man bedst vedligeholder sin bøgehæk, så man sikrer, at hækken står skarpt året rundt.

Køb et kirsebærtræ

Et andet godt forslag til en ny beplantning i haven er et kirsebærtræ. Et kirsebærtræ er ikke kun et æstetisk vidunder i haven, men det er også nyttigt i form af de lækre bær, som træet kan producere. Der findes mange forskellige slags kirsebærtræer, og det kan være svært at vælge den helt rigtige sort af kirsebærtræer.

Mange haveeksperter anbefaler dog, at man skal køb stella kirsebær, da disse er ekstra saftige og lækre. På hjemmesiden kaldet kirsebærtræ.dk kan du læse om de forskellige sorter, og du kan se fordele og ulemper ved de enkelte sorter. Ydermere kan du finde links til forhandlere af de enkelte kirsebærtræ, og dermed kan du nemt og hurtigt få bestilt det helt rigtige kirsebærtræ.

Skriv et svar