Find svar på alt mellem himmel og jord

Internettet er en stor og åben opslagsbog. Du kan finde svar på alt, og hvis du ikke kan finde svaret, har du ikke ledt grundigt nok. Du kan fx klikke ind på how2guiden.dk, hvor der er svar på de fleste spørgsmål eller ting, du undrer dig over. Du kan søge efter det, du mangler svar på, eller blot klikke rundt og lade dig inspirere af de mange emner, du kan blive klogere på. Her er utroligt meget indhold, der gør dig klog på mange forskellige ting i hverdagen. Der er plads til de helt store aha-oplevelser, hvor du rent faktisk kan bruge den viden til noget, du bliver præsenteret for.

Hvorfor har vi brug for at vide ting?

Som mennesker er vi nysgerrige, og vi har lige siden først skridt på jorden været opsøgende, nysgerrige og udforskende. Det ligger altså i vores natur at være nysgerrig, og derfor opstår der også et slags behov for at vide ting om alt muligt. Ting er gennem tiderne blevet nedskrevet, erfaringer er gengivet og viden er viderefortalt. Alt det, vi ved i dag, kan på en eller anden måde også slå rødder tilbage til ældre tid, hvor de første mennesker begyndte at udforske den verden, vi lever i.

Det er historisk funderet

Der findes mange kendte navne på opdagelsesrejsende, videnskabsmænd og mange andre, der var de første, der tog intiativ til at rejse ud og udforske for at blive klogere på vores alles vegne. Hvad kan man finde derude? Hvad er der at blive klogere på? Kan vi opsøge noget, vi kan bruge til vores fordel? Vi holder aldrig op med at være nysgerrige, og vi lærer hele tiden nyt om den verden, der omgiver os. Nogle gange lærer vi også nyt om det, vi troede, vi i forvejen vidste.

Teknologien skaber muligheder

Med den teknologiske udvikling har vi skabt muligheder for os selv, hvor det er lettere end nogensinde at udforske verden og universet. Vi søger mod det store univers, rummet og alt det derude, vi ved så lidt om. Der er mange spørgsmål, vi som mennesker endnu ikke har svar på, og det er de mange spørgsmål, vi hele tiden forsøger at besvare. Vi prøver at indhente viden, vi potentielt set kan bruge til vores fordel, så vi bliver bedre, stærkere og endnu større. Det kan næsten ikke blive stort og spændende nok, og derfor søger vi hele tiden at finde svarene på universets store spørgsmål.

Spændende opdagelser

I mange tilfælde udforsker vi også i håbet om at støde på spændende opdagelser. Noget, vi endnu ikke ved noget om. Det kan være, at vi søger uden et egentligt mål. Vi søger ud fra en formodning, og måske vi kan markere os selv som opdagere at noget helt nyt og spændende. Ja, det er noget, vi aldrig holder op med; at udforske og forsøge at blive klogere på alt det, vi endnu er uvidende omkring. Der er da også ud fra dette, at der kan opstå konspirationsteorier. For hvad nu hvis? Eller hvordan? Det er spørgsmålene.

Skriv et svar