Sådan kan du sørge for at passe på din sarte hud

Vi har alle forskellige hudtyper, og det er klart, at huden skal behandles forskellige alt afhængigt af, hvad det er for nogle udfordringer man har med den. Man kan have mange forskellige hudtyper. Der findes f.eks. hud, der er fedtet, tør, rynket eller måske sart. Hvis du har sart hud, så du kan i denne artikel læse gode råd om, hvad du kan gøre for at passe godt på den. Selvom man har en sart hud, så kan man sagtens have en smuk hud, hvis man sørger for at passe godt på den.

 

Du skal have den rette creme til sart hud

Du kan med fordel starte med at kigge efter en god creme til sart hud til din hudplejerutine. Det er vigtigt, at man får fugtet huden godt, når den er sart. Så kan den nemlig også have det endnu hårdere i det kolde vejr, og det er trods alt noget, som vi har en del af her i Danmark. Du kan med fordel bruge produkter og creme til sart hud fra Danish Skin Care, når du skal finde et mærke, der laver produkter til sart hud til en god pris.

 

Du skal passe på med at ”overpleje”

Når man har en sart hud, så har man også en hud, der hurtigere har tendens til at blive irriteret. Derfor kan det godt være, at man skal være forsigtig i forhold til, hvor meget man plejer den. Det er f.eks. aldrig godt at bruge en skrub, og det er virkelig en skidt idé, hvis man har sart hud. Men den rette hudpleje kan du bruge hver dag – og det kan være med til at gøre en stor forskel.

 

Pas på med for meget sol

Har man en sart hud, så er det ikke altid tilstrækkeligt, at man sørger for at have gode produkter. Der er også andre tiltag at overveje, så man skåner huden. Du kan f.eks. sørge for, at du ikke udsætter din hud for meget sol. Når det er sommer, skal du bruge en solcreme med høj faktor, og det kan være en god idé og at putte ekstra solcreme på i løbet af dagen. Men det kan faktisk godt være en god idé at have solcreme på året rundt. Du kan altid finde en god creme til sart hud, hvor der er solcreme i. Så tænker du næsten ikke over, hvor meget og godt du faktisk beskytter din hud.

 

Du kan tænke over, hvad du spiser

Det kan også påvirke vores hud, hvad vi vælger at putte i munden. Det er forskelligt, hvor meget forskellige hudtyper påvirkes af indtagelsen af mad. Men der er f.eks. nogle, der slår ud op, hvis de får mad, hvor der er for meget sukker, salt eller fedt i. Derudover kan det være en god idé, at man undgår at spise alt for krydret eller stærk mad. Er det f.eks. rosacea, der gør, at man har en sart hud, så er krydret mad virkelig noget, der kan være med til at få huden til at blusse op.

 

 

Skriv et svar