Adwords konsulent der sælger kjoler

Jeg anbefaler gerne kompetente og dygtige konkulsenter, services og lignende hvis de har fortjent det. Denne her anbefaling skal gå til vores forholdsvis nyanskaffet adwords konsultent Troels Kjems. Troels har virker fået sat gang at salget af smarte kjoler via vores adwords kampagner og samtidigt minimeret klik udgifterne

Troels er ikke kun dygtig til hans arbejde som adwords konsulent, hvor han har skrevet et utal af gode salgsfremmende annoncer, men han er også rigtig serviceminded hvilket kommer til udtryk hver gang han i løbet af meget kort tid svare meget præcist på min mails. Det er den slags der gør at jeg til hver en tid synes jeg er i trykke hænder!

Faktisk er jeg mere eller mindre holdt op med at kigge på de udgifter og keywords som jeg før kiggede til hver dag i et forsøg på at optimere.

Han sælger mere en bare kjoler
En af de ting der har facineret mig rigtig meget ved at se resultatet af hans arbejde er hvordan han kreativt har grebet opgaven an og lavet divers kreative og anderledes keyword og søgninger. Fx. har han brugt vores interne søgfunktion som landingpage nogen af keywords’ene. Et andet smart træk som jeg ikke selv havde tænkt over var at bruge vores farve filter til fx. at sælge hvide og sort kjoler, ja faktisk kjoler i alle slags farver.

Hvis i står og mangler en kompetent adwords konsulent, så synes jeg i skal gå til på fra onlineeffekt.dk og ive Troels en chance for at vise hvad han kan gøre for jeres adwords budget.

Skriv et svar