Afsend dine pakker på den grønne måde

Er du på udkig efter nogle helt unikke og bæredygtige papkasser til privat brug eller erhverv, så kan du på et par minutter blive klogere på dine muligheder.

En anderledes verden – værd at udforske

Hvis du er en miljøbevidst person eller driver en virksomhed som er yderst miljøbevidst, som forsøger at redde en planet i nød, så er du på rette spor, for om lidt får du mulighed for at trykke dig videre til det helt rette sted. Men først bør du vide, at du træder ind i verden, hvor alt handler om en grønnere verden. Der er tale om produkter som er produceret i højkvalitets genbrugsmateriale. Ikke nok med at du får en knivskarp og tårnhøj sikkerhed med produkterne, så har du også at gøre med at produkter som besidder højt indhold af genbrugspap samt træfibre som er FSC certificerede.

Papkassernes planet – papkasser til ethvert formål

Hvis du til dagligt arbejder med pakning eller generelt ofte afsender pakker rundt omkring, så bør du hoppe ind og udforske Pack2.dk – her har du nemlig mulighed for at købe hele 12 forskellige former for papkasser, som er producerede fra de bedste materialer; materialer som naturligvis er klimavenlige og, som tidligere nævnt, FSC certificerede. Når papkasser, eksempelvis er FSC certificerede, så betyder det, at disse kasser består af bæredygtigt træ. Certificeringen handler om, at man skal kunne spore de anvendte træbaserede materialer, således at man kan konkludere om, hvorvidt de anvendte materialer har haft en bæredygtig og ikke mindst ansvarlig oprindelse. Dette gælder både træets levetid i skoven og naturligvis processen, når træet fragtes til en forhandler.

De mest populære papkasser

Der er ingen tvivl om, at der er nogle papkassemodeller som er særligt populære hos kunderne. Her er der først og fremmest tale om standardpapkasser. Disse kasser anvendes til afsendelse indenfor industrien, eller når forhandlere sender mellem hinanden. Her kan du finde papkasser, som har 1- og 2-lags bølgepap, alt afhængigt af om der arbejdes med lette eller tunge emner.

Nogle kunder arbejder til dagligt med pakning af varer, og har derfor ofte brug for hurtige pakninger og ikke mindst rigtig mange pakninger i løbet af en dag. Her kan man med fordel anvende papkasser med automatbund. Disse kasser gør arbejdet meget nemmere og hurtige. Dermed effektiviseres arbejdet. Når papkasser har automatbund, så skal de ikke lukkes med tape. Kassen skal blot rejses, og så falder kassens bund helt automatisk på plads.

Mange erhvervsdrivende med webshops anvender webshopkasser, da de er nemme at arbejde med. De lukkes også uden pakketape og har også automatbund samt en limstrimmel som gør det nemmere at lukke kassen.

Sæt dit præg på papkassen

Hos Pack2 har du mulighed for at afsætte dit eget præg på papkasserne. Det kan være, at det er et personligt tryk der skal laves på kassen, eller et firmalogo som skal fremgå på kassen. Det er helt op til dig selv hvordan det skal se ud. Muligheder er der mange af hos Pack2, så det handler blot om at gribe dem.

Skriv et svar