Bambus sengetøj til den kræsne forbruger

Hvordan vil du mon sove bedst om natten?

Tænker du mon ofte over, hvordan du sover bedst om natten? Det kan være du skulle forbedre din sovemiljø. Et godt eksempel herpå kunne være det at finde dig noget økologisk, temperaturregulerende og allergivenligt bambus sengetøj. Bambus sengetøj er nemlig kølende og giver derfor en forbedret søvn. Det kan du finde på denne online markedsplads for bæredygtigt og økologisk tøj til kvinder. Om sommeren og gerne også om vinteren er det også en god idé at have vinduet åbent. Det er et af de bedste og mest miljøvenlige produkter, der findes til dit miljø i soveværelset.

Vinterens kølighed med bambus og uld 

Hvis det er koldt om vinteren kan man evt. lægge et uldtæppe over sin bambus-dyne, så man stadig har den gode effekt fra dynen, men også kan have vinduet åbent og holde sig varm og temperaturreguleret. Materialet uld er nemlig også temperaturregulerende. Vil man også gerne sove i bambus tøj og i det hele taget undersøge økologisk tøj og tøj i bambus, så kan man gå ind på de grønne markedspladser.

Online om natten midt i dit bambus sengetøj?

Nej, nej og atter nej, det er virkelig en dårlig idé at være online om natten. Her skal du have din søvn og holde den hellig. Ligger du og sover sødt midt i dit skønne bambus sengetøj, så er det skidt at holde telefonen eller computeren online. Sluk for nettet. Hvis nogen skal have adgang til dig akut, så kan de ringe til dig på din almindelige telefonlinje. Der er mange måder at regulere dette på, men den mest effektive måde er helt klart at slukke for nettet om natten. Så kan du sove frit.

Hvordan håndterer man sin online eksistens?

Så kommer spørgsmålet om den daglige online eksistens ind. Det er jo en del af vores liv at være online og tilstede i den digitale verden. Det er der ikke nødvendigvis noget dårligt i. Mange kan sagtens håndtere det, men nogle mennesker bliver meget stressede af at have denne online eksistens. 

Selve håndteringen helt konkret

Der er måder at håndtere sin online eksistens. Man kan regulere sin online tid og simpelthen tage tid på det og give det et bestemt og afgrænset tidsrum. Det er vigtigt at holde styr på sin tilstedeværelse på de sociale medier, for det kan let tage overhånd for den enkelte. Mange finder derfor ud af ikke at have fx facebook på på sin mobil, og måske heller ikke Twitter, da navnlig disse to har vist sig at være meget vanedannende for folk. 

 

Derfor er det en god idé at sætte begrænsninger for sin tilstedeværelse på disse medier. Det samme gælder for Tinder og også Instagram. Dermed ikke sagt at en solid online tilstedeværelse er noget entydigt dårligt, for det kan sagtens være godt, og der ligger også en stor glæde i at kunne være et sted, hvor man ikke er, samtidig med at man er der hvor man er. Online tilstedeværelse kan være en form for udvidelse af ens rum.

Skriv et svar