Det helt rigtige udstyr til en god vandkamp 

Hvis der er en ting, som helt sikkert bare skal være til stede for, at man kan have en virkelig god vandkamp, så er det bestemt det rigtige udstyr. Og når ja, måske også det gode og varme vejr. Men vi er jo lige så stille og roligt begyndt at nyde den danske sommer, og derfor mangler vi altså bare udstyret, for at ungerne – og måske os selv til tider – kan starten den perfekte vandkamp. 

For det er nok mest de mange glade unger, som i dag starter en vandkamp i de mange danske haver, når vejret simpelthen bliver for varmt til at lade vær. Men man skal vel aldrig sige aldrig, og vandkamp behøver naturligvis ikke at have en aldersgrænse. 

Med det helt rigtige vandgevær kan hele familien bestemt være med til at kæmpe mod sommeren varme. 

Vandkampen som vi alle husker den 

Det er helt fint, hvis man som forældre og – kedelig – voksen holder sig tilbage, når ungerne i dag begynder at udfordre hinanden, til hvem der kan blive mest gennemblødt. Men mon ikke også at de tilbagetrukket forældre kan huske, hvordan de selv havde vandkampe med vandpistoler og geværer, da de var børn.   

For mange af os må vandkampen og de mange forskellige slags udstyr være lig med sommer, sol og ikke mindst sommerferien. Når klokken har ringet ud for sidste gang i skoleåret, er det med en masse børn og unge, som glæder sig til alt det, ferien byder på. Der findes nok ikke et større bevis på, at ungerne er gået på sommerferie end at høre dem alle råbe og lege i en af de mange danske haver. 

Den gode leg i haven 

For det er det, vandkampen og det helt rigtige vandgevær kan. Netop at få fremtvunget den gode leg i haven. Det kan godt ses som en meget simpel underholdning for de mange børn, men det behøver netop ikke alt sammen at være vilde ture til diverse oplevelser. 

En god vandkamp i haven med masser af grin og gode øjeblikke kan helt bestemt være med til at kæmpe om førstepladsen, når sommerens oplevelser skal rangeres i løbet at de første uger tilbage i skolen. Og den vil helt sikker kunne ende helt i tops, hvis den har kunne tiltrække deltagere i alle slags aldre. 

For hvilken skoleelev vil ikke syntes, at det er helt vildt fedt, hvis mor eller far også tager fat i vandgeværet? 

Få ungerne ud i det gode vejr   

Et at de helt store ønsker, som forældre går rundt med, når sommerferien er påbegyndt, er at få ungerne ud i det gode sommervejr. Det er naturligvis både godt og sundt for børnene, men det giver bestemt også en smule ro i hovedet for forældrene. 

Der er nok også mange forældre, som kan nikke genkendende til, at det faktisk kan være svært at finde på aktiviteter til hele ferien. Men her kommer vandkampen altså ind i billedet. Det er en aktivitet, som både er simpel og let. 

Skriv et svar