En skidt måde at tømme kurven på

Jeg faldt forleden dag over denne her hos Meebox, og må altså lige dele den med jer andre.

Jeg synes den er et rigtig godt eksempel på hvordan man ikke skal placere “tøm indkøbskurven”, jeg har nu flere gang trykket på den i fordi jeg instinktivt troede at det var en “gå til kassen” knap. Til den der er i tvivl så er det den store blå knap i bunden af billedet jeg referer til.

Udover den lille brugervenligheds problemstilling her, så er Meebox et glimrende webhosting firma, som jeg synes passer rigtig godt til prestashop. Udover det så leverer de en kanon service

1 tanke om “En skidt måde at tømme kurven på”

  1. Jeg er helt enig – deres købsflow burde optimeres, jeg er faldet i den en del gange efterhånden, fordi jeg instinktivt leder efter en stor knap, der kan sende mig videre i processen.

    Og jeg er også helt enig i, at Meebox er et rigtig godt valg til hosting af PrestaShop:-)

Skriv et svar