Er du virksomhedsejer? Så kan du spare her

Som virksomhedsejer har du sikkert mange udgifter. Der kan være udgifter til firmabilen, kontoret, værktøj, computer, forsikring og mange andre ting. Du vil naturligvis gerne spare, hvor du kan, og der er heldigvis flere steder, du kan spare.

Der er dog ting, der er helt grundlæggende for dig og din virksomhed som eksempelvis forsikring og autohjælp. Hvis du ikke allerede har bestilt autohjælp, så bør du orientere dig om de forskellige virksomheder, som tilbyder det, og bestil autohjælp til bil.

Billig autohjælp til firmabilen

Er du meget på farten med firmabilen? Så er autohjælp en uundværlig ting at have. Med autohjælp er du sikret, at du får hjælp, hvis bilen ikke vil starte, eller hvis varebilen har kørt over et søm ude på byggepladsen.

Det er enormt ærgerligt, når det sker, og tidsplanen kan risikere at skride meget, hvis du skal vente på værkstedet. Som selvstændig, så er tid lig med penge, og der er sikkert andre ting, du hellere vil bruge din tid på.

Medlemskabet for autohjælpen er hurtigt tjent igen, hvis det først går galt. I de fleste medlemsskaber, så bliver bilen hentet, og du bliver fragtet derhen, hvor du vil. Hvis en lånebil er en del af medlemskabet, så kan du hurtigt komme videre med din dag.

Spar penge på webhotellet

Et andet sted, hvor du kan spare penge, er på webhotellet. Et webhotel er uundværligt, når du har en hjemmeside. Det er nemlig her, hvor din hjemmeside ”bor”. Alt indholdet på hjemmesiden ligger på en server, som er forbundet til internettet. Du lejer dermed plads på webhotellet for at gøre det tilgængeligt på nettet.

Der findes en lang række webhoteller i dag, hvoraf nogle af de mest populære er:

  • Simply
  • One
  • E-studio
  • Nordic way

Fælles for dem alle er, at de er billige i prisen. Nogle af dem koster helt ned til 18 kr. i måneden, så dette kan de fleste være med til. Du kan sammenligne de forskellige webhoteller og vurdere, hvilket et der passer til dit behov. Find billige webhoteller her og kig på de forskellige muligheder.

Mangler du de tekniske færdigheder?

Hvis du mangler de tekniske færdigheder for at sætte hjemmesiden op, så er der råd at hente. Mange webhoteller tilbyder, at du kan designe hjemmesiden ved hjælp af et hjemmesideprogram. Dette kræver ingen tekniske færdigheder, og det er meget nemt og brugervenligt at gå til.

Hvis du ønsker at designe din hjemmeside i WordPress, så er det muligt at foretage en 1 click installation via nogle af webhotellerne. Du kan, som navnet antyder, designe hjemmeside i WordPress eller et andet CMS system og derefter, installere disse på webhotellet.

Du kan derfor sagtens få en professionel hjemmeside uden at have den store viden om udvikling og design af hjemmeside. De fleste CMS-systemer tilbyder billige løsninger, hvis du blot skal have en simpel hjemmeside. Det behøver derfor ikke at tage lang tid eller at være dyrt at få en hjemmeside.

Skriv et svar