Et pænt hjem fortjener pæne gardiner

Gardiner er en meget vigtig del af ethvert hjem. De giver privatliv og kan tilføre et strejf af luksus eller komfort til ethvert rum. Det kan dog være bøvlet at sætte gardiner op selv. Man skal måle og det er ikke altid man har redskaberne til dette. Samtidig skal man være høj nok til at kunne nå op til loftet, så man kan måle ordentlig efter. Det er ikke alle der kan det. Derefter skal man ud på den trivielle og kedelige tur ned og handle gardiner. Herefter skal man sætte dem op og det er nemmere sagt end gjort. Alt dette bøvl kan du dog undgå med Gardinbussen! De kører i hele Danmark og sætter gardiner op. De har et bredt udvalg og sortiment, så du kan være sikker på at du finder noget du kan lide. Det er super nemt, du bestiller bare online og så kommer de ud gør det hele for dig. De står for at måle op, sætte op og gøre rent efter sig selv når de er færdige.

 

Her er 5 tips til, hvordan du kan indrette dit hjem med gardiner

1. Vælg den rigtige type gardin til rummet. Der findes mange forskellige typer gardiner, så vælg den type, der passer bedst til rummets formål. For eksempel er mørklægningsgardiner perfekte til soveværelser, mens gennemsigtige gardiner er gode til stuen. Det skyldes, at man foretrækker et mørkt soveværelse til når man skal sove, men i stuen vil man gerne have så meget lys som mulig for at skabe en behagelig stemning.

2. Afstem gardinens stil med stilen i dit hjem. Gardiner findes i alle former og størrelser, så du bør kunne finde et, der passer til stilen i dit hjem. Hvis dit hjem er moderne, skal du vælge et moderne design. Hvis dit hjem er mere traditionelt, skal du vælge et klassisk design. Du bestemmer dog helt selv, dette er blot et råd

3. Du skal ikke være bange for at blande og matche forskellige gardinstilarter. Et mismatchet look kan være virkelig stilfuldt og kan give dit hjem personlighed. Hvis du ikke kan lide det, kan du altid skifte det igen.

4. Brug gardiner til at tilføje farve og mønster til dit hjem. Et par velvalgte gardiner kan lyse ethvert rum op og tilføje et farvespil. Man kan se gardiner som en del af baggrunden og derfor kan de være med til at skabe en stemning.

5.Brug gardiner til at skabe et fokuspunkt i dit rum. Et par statement-gardiner kan virkelig få et rum til at skille sig ud.

Knald eller fald

Gardiner er en enkel og effektiv måde at dekorere dit hjem på. Med disse tips burde du være i stand til at finde det. De fleste mennesker kan nemlig ikke leve uden gardiner i for eksempel soveværelset, til at holde lyset ude. Dette er især gældende om sommeren når solens stråler er skarpe. Gardiner kan virkelig gøre eller ødelægge et rum, så det er vigtigt at få dem rigtigt.

 

Skriv et svar