Få nordisk design ind i din indretning

Hvis du bladrer i et hvilket som helst indretningsmagasin i disse dage, er der stor sandsynlighed for, at du vil støde på nogle nordiske elementer. I første omgang ligner Ro Collection måske de typiske glasvarer eller trælysestager, der pryder hjemmene overalt, men det er faktisk meget mere end det. Sammen med de slanke designs fra Muuto, der både er funktionelle og smukke i hverdagen, har den skandinaviske stil bredt sig til mange aspekter af vores hjem.

Selv om nordisk design ikke ligefrem er nyt på scenen, er det steget hurtigt i popularitet i løbet af de seneste par år, og tager du et kig på ting-shop.dk, er nemt at se hvorfor – de rene linjer og neutrale farver er perfekte til at tilføre dit hjem et strejf af elegance og klasse uden at overvælde eller distrahere fra andre designaspekter. 

Harmoni og naturmaterialer

Skandinavisk stil handler dog om mere end bare at se smuk ud: den harmoniske blanding af lyse farver og naturlige materialer giver folk mulighed for at nyde enkle fornøjelser som at drikke kaffe eller læse en bog gennem en elegant, men uhøjtidelig indretning, der er behagelig snarere end indelukket. Du kan nemt inkorporere denne moderne æstetik i dit hjem.

Når du ønsker at tilføje et strejf af nordisk inspiration til dit eget hjem, er det lettest at starte i det små. Uanset om det drejer sig om at tilføje nogle nye puder i stuen eller indrette et helt køkken i skandinavisk stil, er det vigtigt at tage et projekt ad gangen for ikke at blive overvældet af alle mulighederne.

Selv om de kan virke som endnu en boligindretningsgenstand, kan lamper bruges på mange forskellige måder til at skabe hyggelige læsehjørner eller romantiske kroge, hvor man kan nyde en kop te. Det smukke ved at have flere lamper rundt omkring i huset er, at de kan binde forskellige elementer sammen.

Skriv et svar