Find den rette belægning til din indkørsel

Er du den heldige ejer af et lækkert hus, men mangler der lige at blive gjort lidt mere ud af selve indkørslen til huset, så har du god grund til at læse med videre her, hvor vi ser nærmere på, hvorfor at ærtesten kan være den rette belægning i din indkørsel.

Danskerne er vilde med ærtesten i indkørslen

Med et hus, følger der som regel også en indkørsel og for at det hele spiller, er det ikke helt ligegyldigt hvordan indkørslen ser ud i sammenhæng med dit hus. Der findes et hav af muligheder for belægning i indkørsler, og det kan være lidt en jungle at finde frem til den rigtige for dig, så derfor kommer vi her ind på en løsning til din indkørsel, som mange andre har valgt at bruge af forskellige årsager.

 

Der er helt forskellige holdninger til, hvordan indkørslen skal se ud, men det er samtidig også vigtigt at sikre en indkørsel, der rent faktisk kan holde til, at bilerne triller ind og ud, så derfor kan man ikke bare frit vælge fra leveren, medmindre man er frisk på hele tiden at lave ny indkørsel. En belægning til indkørsel der for mange danskere har givet mest mening har været indkørsler med de såkaldte ærtesten. Disse er helt perfekte af mange årsager og har blot den ulempe, at de ikke nødvendigvis kommer i én slags farve, da de er natursten.

En indkørsel med minimalt vedligehold

Ærtestene er populære fordi de fungerer i praksis, men samtidig også giver et pænt look overordnet set. Dermed kan der tilføjes, at det er langt lettere at fordele ærtesten fra leveringen på matriklen fremfor at skulle anlægge et stort fliseareal. 

 

Der kan være meget arbejde i at anlægge en indkørsel, hvis der aldrig før har været en indkørsel, men det efterfølgende arbejde er minimalt og værd at tage med i overvejelserne. Arbejdet med en indkørsel fra bunden begynder med, at du starter med at grave godt ud til indkørslen, da der skal et par lag under de endelige ærtesten. Lige under ærtestene fordeles stenmel, der vil hjælpe med at stabilisere underlaget, men som også gør det vanskeligt for ukrudt at trænge op igennem. 

 

Der findes også andre småsten, du kan få i din indkørsel, men grunden til at der er så mange danskere, der vælger ærtestene i sidste ende er, at der er tale om en størrelse på sten, der lige præcis bliver for store til at sætte sig fast i bildæk og skosålerne. 

Skriv et svar