Find hvor du kan købe ost til dit næste tapasbord

Tapas er et spansk ord, der betyder “at dække” eller “at beskytte”. Tapas er normalt små retter, snacks eller forretter, der serveres sammen med drikkevarer før hovedretten. Tapas-traditionen begyndte i Spanien i det 18. århundrede som en måde at give mad til folk, der ønskede at drikke alkohol uden at spise fast føde. Tapas blev enten spist i hånden eller dyppet i saucer og andre ledsagende ingredienser. I dag kan tapas findes i hele Europa og Nordamerika! Der findes mange forskellige opskrifter på tapa-opskrifter, men de fleste indeholder en eller anden form for kød, fisk og skaldyr, ost, oliven eller brød.

Traditionelt tapas bord

Et traditionelt tapasbord består normalt af:

Oliven, brød, kødboller, marinerede grøntsager eller ansjoser, serveret i olie med citronskiver. Pølser og jamón serrano (spansk skinke). Stykker af stegte fisk og skaldyr, serveret med en sauce, f.eks. chili eller hvidløgsmayonnaise. Ej at forglemme de forskellige typer oste man kan stille på bordet.

I bund og grund, så bestemmer man selv hvad der skal indgå i dit tapasbord, du kan vælge de pølser og oste du bedst kan lide, og du kan undgå oliven, hvis det ikke er noget, du bryder dig om. Det er det, der er det unikt ved tapas, at man kan altid lave et tapasbord, som alle kan lide, fordi der er så meget forskelligt.

Hvordan kan jeg købe ost til mit tapasbord?

Køb ost til tapas online hos Osteposten, hvor du har mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskellige typer oste. Både danske, men også udenlandske specialoste. Du får ostene leveret direkte til din dør i specielle transportkasser, så din ost bevarer den rette temperatur.

Hvis du oste spiser tapas, så bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Osteposten leverer altid oste af høj kvalitet. Køb oste enkeltvis eller eller få ost på abonnement, hvor du kan få forskellige oste hjem hver måned.

Skriv et svar