Forkæl dig selv med en lækker wellness aften

Det er vigtigt at huske at forkæle sig selv, og særlig her i en periode, hvor man på grund af restriktioner er mere hjemme, og måske ikke oplever samme velvære ved at komme ud og gøre nogle ting, samt forkæle sig selv hos frisør, massør og lignende steder. Derfor besluttede jeg mig for at lede efter nogle lækre produkter, som jeg kunne bestille hjem. Min tanke var, at jeg ville lave en forkælelsesaften med et par veninder, hvor velvære skulle være i fokus. Efter jeg havde googlet lidt rundt, fandt jeg Wabisabi-living.dk, som har et udvalg af en masse lækre produkter. Blandt andet har de et stort udvalg til selvmassage, og det var netop det, som jeg havde i tankerne. Her fandt jeg produkter både til massage af nakken, krop og hovedbund, samt lækre olier til at gøre oplevelsen endnu bedre. Jeg besluttede mig for at lave en aften for mine veninder med lækker mad og produkter til fod- og ansigtsbehandling, derudover ville jeg lave goodiebags med produkter, som er beregnet til når man eksempelvis er i bad. Jeg fandt nogle af de ting, som jeg skulle bruge hos Wabi Sabi Living og så har jeg suppleret med nogle produkter og ting jeg har fundet andre steder. 

Fra Wabi Sabi Living købte jeg ansigtsruller, som de har med forskellige sten – da vi skulle være tre købte jeg en af hver sten en jade, en rosenkvarts og en bjergkrystal. Ansigtsrullerne bruger man til at massere huden i ansigtet, og på den måde regenerer huden sig selv naturligt. 

Ansigtsrullerne er med til at øge blodcirkulationen, det reducerer hævelser, har en beroligende effekt på nervesystemet, og så er det dejligt kølende i ansigtet. De kan være med til at udligne små rynker, når man bruger dem ofte. Derudover fandt jeg træbørster til at massere hovedbund og krop. Disse er håndlavet og af naturprodukter. Jeg supplerede med en lækker kropsolie. De små goodiebags faldt i god jord og aftenen var super hyggelig. Vi startede med at fodbad hver i sær, hvorefter vi fik en fodmaske, mens vi fik sludret og drak et par cocktails. Derefter fortsatte vi med ansigtsmasker, hvilket var super lækkert. Middagen stod på let tapas og lidt hvidvin – alt i alt en super god aften, og alle glædede sig til at tage produkterne, som var i deres goodiebags, i brug, og jeg har indtil videre kun fået positive tilbagemeldinger.

Skriv et svar