Gode råd til at få links til din webshop

Her på siden har vi før skrevet om, hvordan du kan lave linkbuilding, når det kommer til din webshop. For at opsummere det meget groft så kan man sige, at det handler om at skabe godt indhold på sin side og sørge for at skaffe gode links til sin side. Det ville være dejligt, hvis vi levede i en verden, hvor der hele tiden blev linket til vores webshop, uden at vi skulle gøre noget.

Men sandheden er, at det er hårdt arbejde at skaffe gode links til sin webshop. Vi håber allerede, at du har forstand på, hvad der er gode og dårlige links til din webshop, for her vil vi fokusere på, hvordan du får links til din webshop, som Google ikke pludselig straffer, når de laver en opdatering.

Hvis du er helt fortabt, når det kommer til seo, så vil vi ikke anbefale dig, at du går i krig med det selv. Dårlig SEO kan skade din webshop, så du bør altid overveje, om du skal få en professionel til at stå for arbejdet. Hvis du har dette behov, kan du tage kontakt til et seo bureau.

Selvom du vælger et SEO bureau, så kan du stadigvæk lære meget af dette indlæg. For det er jo værd at vide, om dem, som du ansætter, nu også gør det på den måde, som du gerne vil have.

Relevant (og godt) indhold på din side

Mange fravælger dette punkt og gør direkte til at skaffe links udefra til deres webshop. Dette er en ufattelig dårlig måde at bruge sin tid på. Sørg altid for at have godt indhold på din egen webshop. Optimalt skal det være sådan, at folk har lyst til at linke til dit indhol. I hvert fald bør dit fokus være på, at dit indhold skal være så godt.

Med bedre indhold er det også langt mere sandsynligt, at nogle gider linke til dine artikler. I første omgang skal du sørge for at alle dine produkter har gode tekster.

Skriv gæsteindlæg

En velkendt metode er at skrive gæsteindlæg rundt omkring på relevante sider. Der er stadigvæk meget power i gæsteindlæg, så længe du er med til at skabe godt indhold på nettet.

I sidste ende skal du altid tænke over, om du bidrager til at gøre internettet bedre eller værre for forbrugere. Det er sådan, at Google tænker på det, så alle deres forbedringer er ikke lavet for at ramme dig personligt. De er lavet for at lave det bedst mulige internet for deres brugere.

Diverse certifikater og lignende

Der er en række hjemmeside, hvor du kan købe et certifikat, og så får du et link på deres hjemmeside til din webshop. Før du gør det, er det en god idé at forhøre dig med professionelle, om de mener, at linket er pengene værd for dig.

Der findes også mange andre købelinks derude, og jeg vil kun anbefale dig, at du gør det, hvis du er sikker på, at de links er gode for dig. For ellers risikerer du at bruge mange penge på links, som ikke hjælper dine Google placeringer. I værste tilfælde kan de skade dine placeringer.

Start med de lette links med alt det gode indhold, som du selv kan skabe.

Skriv et svar