Gratis modul til implementering af partner-ads sporingskode

Jeg får med jævne mellemrum henvendelser fra webshop ejere der gerne vil implementere deres partner-ads sporingskode, og selvom jeg tidligere har postet en guide, og der i den guide er et link til en modul der kan det, så er der stadigvæk lidt forvirring omkring det. Det skyldes temmelig sikkert at min guide ikke har været god nok, men også at Prestashop versionerne er rent over guiden.

I stedet for at lave en ny guide, så har jeg lavet en lille modul der implementere partner-ads koden for dig. Modulet er gratis, og det eneste du skal gøre for, at få det er at tilmelde dig mit nyhedsbrev i boksen lige herunder. I mit nyhedsbrev sender jeg tips og tricks til Prestashop, små moduler og meget andet godt som ikke kommer med på bloggen, så du har ikke noget at tabe der – man kan selvfølgelig frit afmelde sig bagefter.

Ja tak, jeg vil gerne have Partner-ads sporingskode modul

Når du nu har hentet modulet og har installeret det, så løber du ind i spørgsmål når du kommer over i config delen af modulet.

Siden ser sådan her ud:

Typen, er den aftale du har lavet med partner-ads, hvis du afregner med kommision, skal du vælge den indstilling, og hvis du har faste leads ved salg så skal du vælge lead muligheden, det er enden eller.

Programid finder du i email du har fået fra partner-ads med overskriten “Partner-ads – oprettelse af partnerprogram”, du skal fiske det ud af den billede pixel der er med i mailen, og det står umiddelbart efter programid= og består af et tal på 4 eller 5 cifre.

Til dem der ikke ved hvad Partner-ads er, så kan jeg kun sige at i taber billige point i kampen om kunderne 🙂

Her er lige et par informationslinks til dem der ikke har opdaget fordelene endnu:
http://www.amino.dk/wikis/erhverv/hvad-er-affiliate-marketing.aspx
http://www.partner-ads.com/dk/advertiser-faq.php?faqid=4
http://www.jacob-kildebogaard.dk/2011/04/skal-jeg-bruge-affiliate-til-min-webshop/

Jeg håber du kan bruge det, og ikke mindst at du lige smider en kommentar nedenfor med input til modulet hvis du finder det brugbart.

15 tanker om “Gratis modul til implementering af partner-ads sporingskode”

 1. Hej. Jeg har nu installeret dit modul samt trykket konfigurer. Når jeg har skrevet mit Program id, og valgt at jeg ønsker muligheden: Commission pr. sale in % kommer følgende fejl op når jeg trykker på insert code = There is 1 error. Type is required.

  Hvad er næste skridt for at jeg kan få Partnerads til at virke med min nye webshop? Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Min PS er version 1.5.4.0 med et købt template.
  Mvh Christian.

  1. Hej Christian.

   Jeg har opdateret filen så fejlene skulle være væk nu 🙂

   Jeg har også sendt dig dem i en mail.

 2. Det er da super at du har udviklet sådan et modul, som bare kan gøre det super nemt.

  Jeg er nemlig igang med at overveje om ikke jeg skal bruge affiliate til min webshop, men har slet ikke forstand på alt det tekniske, så jeg er lige igang med at samle en masse information.

  Så tak..jeg vender helt sikkert tilbage til dig 🙂

 3. Hej igen.

  Jeg kan nu bekræfte at dette affiliate modul virker med Prestashop version 1.5.4.0 – Dette er også bekræftet af Partner-Ads.

  Tak for et brugbart værktøj til min webshop.
  Mvh
  Christian.

 4. Sikke en service! Modul + guide m. billeder – mere kan man vel ikke forlange? Super lækkert, det spiller bare! Mange tak for det 🙂

  Mvh
  Kenneth

 5. Når du nu har hentet modulet og har installeret …
  Jeg er ikke så skrap til dette her, og har nu hentet de 6 filer, men hvordan installerer jeg disse? – vil gerne lære at gøre tingene selv indenfor en rimelig grænse….
  Håber ikke, at der er for meget at spørge om 🙂
  På forhånd tak 🙂
  Mvh
  Henrik

Skriv et svar