Har i planlagt jeres næste team dag? Få tips til aktiviteter for teambuilding dagen her

Leder du efter en sjov og engagerende teambuilding-aktivitet på engelsk? Så behøver du ikke lede længere! København har mange gode aktiviteter til teambuilding at vælge imellem. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af vores yndlingsmuligheder. Uanset om du er på udkig efter en udendørs aktivitet eller noget indendørs, har vi dækket dig ind. Spolen Words er også en populær aktivitet, book spoken word performer her. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din næste teambuilding aktivitet.

Skattejagter på slotte for virksomheder til jeres teamdag

En af vores foretrukne teambuilding-aktiviteter i København er escape rooms. Escape rooms eller Mystery Rooms er spændende og udfordrende, og de kræver en masse teamwork. I skal arbejde sammen som et team for at finde skjulte genstande og løse gåder, inden tiden løber ud. Der er en række forskellige tema escape rooms, som I kan vælge imellem, lige fra horror til mysterietemaer. Denne aktivitet vil helt sikkert skabe kammeratskab i din gruppe og give en uforglemmelig oplevelse.

Udendørs muligheder til teambuilding dagen

En anden god mulighed er geocaching. Geocaching indebærer, at man bruger GPS-koordinater eller spor til at finde skjulte beholdere fyldt med skatte (som regel små smykker eller genstande). Det er sjovt, eventyrligt og kræver strategi og samarbejde mellem alle gruppens medlemmer. Det giver alle en chance for at være kreativ og tænke ud af boksen. Geocaching er en fantastisk måde at udforske din by på, lære om dens historie og skabe varige minder med dit team.

Eventyrløb og teambuilding i nordsjælland få kilometer nord for København

Endelig, hvis du er på udkig efter noget lidt mere intenst, kan du overveje et adventure race. Denne aktivitet kræver, at deltagerne gennemfører fysiske opgaver, mens de konkurrerer mod andre hold i området. Det er fuld af overraskelser, udfordringer for teamwork og gode grin. Eventyrløb er ikke kun sjovt, men også utroligt givende – det vil give alle i gruppen en følelse af at have opnået noget, når de krydser målstregen sammen!

Så der har du det – nogle af vores foretrukne teambuildingaktiviteter i København. Se flere gode teambuilding ideer og events til jeres team dag , så du kan være på forkant.

Er I klar på teambuilding i Nordsjælland fremfor København. Men tænker det måske kunne være ideelt at have muligheden for at tage til byen senere og spise på en god restataurant eller måske gå i byen og finde en cocktailbar eller vinbar med god stemning.
Er The Tribe på Charlottenlund slot et rigtig godt sted at starte. Kun 6 km. nord for københavn får i en fantastisk firmaoplevelse med teambuilding på slottet, hvorefter i under en halv time efter, kan stå midt i København.

Start kommunikationen og book jeres teambuilding arrangement i nordsjælland lige her

 

Skriv et svar