Hvad kan man lave i en tid med corona

Så blev det tid til et nyt indlæg. Denne gang handler det mere om hvordan du kan få tiden til at gå i Danmark i en tid, hvor du ikke kan rejse rundt. 

Desværre har COVID-19 gjort det at Danmark er mere eller mindre lukket ned for udrejse til alle de fantastiske lande rundt omkring i verden, men det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting, da vi har så mange spændende områder du kan besøge i det ganske danske land. 

Hvor skal vi hen 

Et af de første steder vi skal hen i det her indlæg er sjælland, nærmere betegnet vest sjælland, her har vi rigtig gode skovområder hvor du kan hygge dig med din familie og venner. Her på vest sjælland har vi en rigtig smukt gods som hedder Sonnerup Gaard Gods, dette gods er virkelig et smukt gods, hvor du kan holde alle former for arragementer til fest og firma aktiviteter, men som noget helt nyt er de begyndt at åbne op for forlænget weeekdender og miniferier for den almene dansker, der blot ønsker at komme lidt ud. 

Miniferie langt fra hverdagen 

Som sagt er det noget nyt som Sonnerupgaard gods er begyndt på i en periode med stramme regler fordi COVID-19 har begrænset os i vores daglige gang. Når det er sagt, så er Sonnerupgaard Gods det perfekte sted at holde en miniferie langt væk fra hverdagen. Herunder kan du se hvorfor 

 

Hvad kan Sonnerupgaard Gods tilbyde: 

På godset kan du blandt andet køre på mountainbike i skoven, her er lavet ruter, som du kan køre – der er både baner for nybegyndere, samt øvet, du kan derfor uden problemer invitere hele familien med på weekend. 

Er du til de lidt mere rolige omgivelser, så er der også en stor have, hvor du kan gå lange ture i det flotte landskab og hvis du er rigtig modig kan du gå videre ind i den store skov, som du kan få en hel dag til at gå med, da det er flere skove der bindes sammen. 

Er du den aktive type kan du også skyde lerduer, køre på ATV i skoven eller hygge dig med en fin picnic kurv, som du kan få udleveret af Godset. 

Kunne du tænke dig at høre mere om miniferie på Sonnerupgaard Gods, så kan du se mere på deres hjemmeside, her kan du få alle der oplysninger du har brug for og tilogmed se hvad de ellers kan tilbyde. 

Skriv et svar