Hvem er Pensam?

Pensam er en dansk arbejdsmarkedspensionskasse, som har til formål at sikre medlemmerne økonomisk tryghed i form af pension og forsikring. Pensam tilbyder både opsparing, forsikringer, sundhedsservice og boliglån.

Pensam er en pensionskasse for over 460.000 mennesker, som primært er ansat i fagene FOA, NNF, 3F Transport og Dansk El-Forbund. Pensam tilbyder en række forskellige produkter og services for at sikre, at medlemmerne føler sig økonomisk sikret. Det inkluderer pensionsopsparing, forsikringsdækning, sundhedsservice og boliglån.

Pensam har forpligtet sig til at handle ansvarligt og bæredygtigt, både socialt, økonomisk og miljømæssigt. De investerer medlemmernes penge ansvarligt og arbejder målrettet på at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø og sundhed.

Pensams Produkter og Services

Pensionsopsparing: Pensam tilbyder en fleksibel løsning for pensionsopsparing, der giver medlemmerne mulighed for at spare op til både livsvarig pension og ratepension. Medlemmerne kan også vælge at få udbetalt deres pension som en engangssum.

Boliglån fra Pensam

I samarbejde med Pensam, kan medlemmerne få et boliglån med lave renter. Disse boliglån hjælper medlemmerne med at finansiere deres drømme om egen bolig.

Forsikring: Pensam tilbyder også forsikringsdækning i form af gruppelivsforsikring og helbredsafhængige forsikringer. Disse dækker medlemmet i tilfælde af sygdom, ulykke eller dødsfald.

Sundhedsservice: For at hjælpe medlemmerne med at forebygge og håndtere fysiske og psykiske sygdomme, tilbyder Pensam også et sundhedstilbud. Dette omfatter bl.a. helbredstjek, rygestopkurser og psykologhjælp.

Pensam er mere end blot en pensionskasse. Det er en organisation, der har til formål at sikre sine medlemmers økonomiske tryghed, sundhed og velvære gennem pensionsopsparing, forsikring, sundhedsservice og boliglån.

Skriv et svar