Hvorfor finde info online

Vi er nysgerrige

Vi har en stor tendens til at bruge internettet, når det alligevel står til rådighed, i stort set alle hjem. Vi søger på sygedomme, som vi muligvis fejrer, vi søger efter produkter, og vi kan også søge informationer online om stort set alt. Det kan være uddannelse, job, nyheder, sladder og meget meget mere. Du kan også kigge på hvordan-man.dk og bliv klogere. Vi er nysgerrige af natur, og internettet har vi adgang til fra vores mobiler, som gør det nemt at tilgå.

Vi undersøger, før vi ringer

Når man kan finde svaret online, så er man fri for at ringe rundt. Telefoner har som regel en åbningstid, og det er ikke altid, at vi gider at forholde os til det, så vi synes, at det er nemmere at søge informationer på google, eller anden søgefunktion. Sådan får du også hurtigt muligt svar. Ved enkelte tast og klik, så finder man svaret på det man søger, det er så nemt, som det overhovedet kan blive.

Pas på med at tro på alt på nettet

Men her skal vi også passe på, at vi ikke falder i med begge ben. For der er også informationer på internettet, som ikke er sande, eller som ikke har belæg for sandheden. Altså såkaldt opdigtede historier eller info. Meget af det kan virke ægte og oprigtigt, og derfor kan vi let blive narret. Derfor skal vi huske på, at ikke alt hvad vi ser og opdager på nettet af ægte, derfor må man også nogen gange bruge sin sunde fornuft. Hvis du tit kigger på sladdersider om reality, så har du måske stødt ind i en nyheder, hvor der står, at en kendt skuespiller er afgået ved døden, men hvis man lægger mærke til det, så hører man intet om det andre steder end lige den side.

Skriv et svar