Køb de rette produkter til din keratosis pilaris behandling

Hvis du døjer med små røde knopper på dine arme og lår, er det med stor sandsynlighed keratosis pilaris. Det kan til forveksling godt ligne bumser, men det er det ikke. Hvis du døjer med knopperne, er det vigtigt, at du får den rette keratosis pilaris behandling. Du kan nemlig minimere knopperne, og i nogle tilfælde komme helt af med dem, hvis du anvender de rette produkter og får opbygget en god hudplejerutine. Du kan læse mere om, hvilke produkter du bør anvende på Danish Skin Care.

Undgå at irritere din hud

Når du gerne vil af med de små røde knopper på dine arme eller lår, skal du starte med at skaffe dig de rette produkter. Det er vigtigt, at du undgår både parfume, alkohol og farvestoffer i dine kosmetiske produkter. De kan nemlig irritere huden, og så kan de røde knopper blive mere udbredt. Det er faktisk ikke kun dine kosmetiske produkter, der skal være uden irriterende ingredienser. Du bør også undgå parfume, farvestoffer og alkohol i dit vaskemiddel og lignende produkter.

Det er også vigtigt, at du stræber efter at behandle din hud så skånsomt som muligt. Blandt andet bør du undgå stramtsiddende tøj, da det udsætter huden for unødvendig friktion. Friktionen kan irritere huden, så dine hududfordringer bliver forværret.

Sådan foregår en keratosis pilaris behandling

Det er vigtigt, at din hud får rigeligt med fugt. Især, hvis du døjer med keratosis pilaris. Derfor bør du også droppe alle ansigts- eller kropsvaske, der indeholder sæbe. Sæbe udtørrer nemlig huden. I stedet skal du anvende en krops- og ansigtsvask, der tilfører fugt til din hud.

Det er også vigtigt, at du inkluderer et salicylsyreprodukt i din hudpleje. Salicylsyre er nemlig fedtopløseligt. Derfor kan det trænge dybt ned i hudens porer og rense dem. Derfor fungerer salicylsyren som en slags blid peeling og eksfoliering. Salicylsyren renser og fjerner døde hudceller. Derfor bekæmper salicylsyren også flere af hudproblemerne, inden de bliver synlige på overfladen.

Vælg de rette produkter til din keratosis pilaris behandling

Når du gerne vil bekæmpe de små røde knopper på arme og lår, kræver det, at du har de rette produkter. Du skal derfor anskaffe dig en mild og effektiv krops- og ansigtsvask, der ikke indeholder sæbe. Du skal også have fat i en dagcreme, der både beskytter din hud mod solen samtidig med, at den plejer din hud. Derudover skal du også have et produkt, der indeholder salicylsyre, som kan hjælpe med at reducere din keratosis pilaris. Du skal også anskaffe dig en natcreme, der indeholder en masse fugt. Cremen skal kunne berolige og genopbygge din hud efter en lang dag.

Keratosis pilaris behandling kræver mere end ét produkt

Når du skal behandle keratosis pilaris, kræver det mere end blot ét produkt. Det skyldes, at du holder knopperne væk ved at opbygge en solid og grundig hudplejerutine. Knopperne opstår nemlig, fordi kroppen producerer for meget keratin. Det overflødige keratin kommer så til at lukke hårsækken inde, hvilket skaber en knop. Derfor skal du kontinuerligt holde det overflødige keratin væk fra dine hårsække. Det kan den rette hudplejerutine hjælpe dig med.

 

Skriv et svar