koeb en god kontorstol i Herlev

Har man et kontorarbejde, så sidder man utvivlsomt ned i mange timer, så det er vigtigt at arbejdspladsen har gjort nogen tanker i hvordan i sidder godt på arbejdet. Mange tænker at kontorarbejde ikke er skadeligt, da det ikke er fysisk arbejde, men det er en myte. At sidde ned i 8 timer om dagen er ret belastende for kroppen og det er således vigtigt at man sidder ordentligt for at undgå skader. Man har brug for en god kontorstol og godt skrivebord, som vil blive omtalt i denne artikel.

 

Disse punkter skal du se efter når du køber en kontorstol

Skrivebordet skal passe i højden i forhold til kontorstolen. For at dette skal kunne lade sig gøre, skal man kunne justere i højde, typisk kan man dette ved hæve og sænkeborde. En kontorstol er lidt mere kompliceret sag men også meget givende at vælge den rette. Kontorstolen bliver brugt alle 8 timer på kontoret, den er derfor afgørende for hvor godt din krop holder. Har man dårlige arbejdsstillinger i blot nogle timer dagligt, så vil man støde ind i en irriteret lænd, rygsmerter og spændingssmerter i nakke og skulder. Dette kan føre til andre symptomer som hovedpine og lav energi niveau samt stress. Man skal derfor ikke undervudere betydningen af en ergonomisk kontorstol. 

 

Noget af det man skal se efter er om du kan justere i højden. Dette afhjælper mod rygsmerter. Her vil armlæn og nakkestøtte være en god ide, da det aflaster dig markant. Disse gør det det muligt at hvile nakken og skuldrerne, som reducere risiko for spændingssmerter. 

 

Med hensyn til materialet, om du vil have en chefstol med læder eller bomuldsovertræk er en smagssag. Vælger man mesh, så er det lidt mere rart i de varme sommerdage. 

 

Har stolen god kvalitet

Du kan finde en god kontorstol i Herlev. Handler man her er man sikker på god komfort, som hurtig er tjent hjem igen. De har alt fra 5 år til 10 års garanti på deres udvalg, som er stempel på kvaliteten af deres kontorstole.  

Skriv et svar