Lav pakkelabels fra din Prestashop

Pacsoftonline er Post Danmarks løsning til erhvervskunderne, altså de kunder som har en særskilt aftale med Post Danmark om forsendelse af pakker til specielle priser. Løsningen giver mulighed for en API adgang, og den har jeg bygget et modul til således at man nemt og enkelt kan håndtere alt pakke information direkte fra Back Office af Prestashop. Se på præsentationsvideoen nedfor hvor nemt det er.

[youtube id=”8Ku8DHyQz3Q?vq=hd1080″ width=”600″ height=”350″]

Du kan bestille modulet her: https://www.prestatips.dk/shop/da/prestashop-moduler/16-pacsoft.html, prisen er kun 889,- + moms, og som du ser på videoen spare modulet dig for en masse tid med indtastning af pakke informationer.

5 tanker om “Lav pakkelabels fra din Prestashop”

 1. Hej!

  Jeg sender mine ordre som brev post, og søger en løsning til print af adresse labels. Er det noget du har kendskab til?

  Vh. Jan

 2. Hej Tim

  Vi er rigtig glade for modulet, men har nu implementeret post dk vælg-selv-udlevering som shipping mulighed. Men dit modul giver ikke muligheden for at lave pakkelabel, når folk vælger denne shipping mulighed? Er det indstillingerne som der skal pilles ved, eller er det desværre ikke en mulighed?

  Inde i modulets indstillinger, fremgår denne specifikke shipping mulighed heller ikke i dropdown menuen.

  Hilsen
  Nicklas

  1. Hej Nicklas.

   Er det modulet fra vconnect du bruger som afhentningsvælgeren?

   Mit modul understøtter selv muligheden for valgfrit afleveringssted, men detcer selvfølgelig frit for om du vil bruge en anden løsning til det.

   Tim

Skriv et svar