Min fars store 50-års fest

Det var en lørdag aften. Jeg sad med min skønne familie i stuen, hvor vi sad og så en hyggelig familiefilm sammen. Vi fik virkelig hygget os, og det var så skønt. Vi plejet tit at se en film sammen om weekenden, og hygge os. Det synes jeg selv vi som familie er meget gode til. Efter lidt tid kunne jeg så mærke at jeg var begyndt at blive sulten så jeg snakkede med min familie, om vi ikke skulle bestille noget at spise, og det var vi alle friske på. Vi alle var vildt sulte, så det endte med at vi bestilte noget pizza. Det var så hyggeligt, og det var virkelig god mad. Efter filmen begyndte vi snakker om planen næste weekend. Der skulle vi nemlig fejre min fars 50-års fødselsdag. Det var virkelig stort, og det glædet jeg mig virkelig til. Han har virkelig været en god far, så jeg ville virkelig gerne gøre noget skønt til ham på hans store fødselsdag. derfor havde vi inviteret hele familien, til hans fødselsdag næste weekend. Vi har nemlig fået et stort telt lejet som der kunne være en masse plads i. det ville være et hyggeligt sted at fejre en fødselsdag. teltet har vi fået lejet fra en side som min veninder har anbefalet mig. Det en side ved navn festgear.dk. Udover det har vi også købt en helt masse pynt til hans fest. Vi ville jo virkelig gerne have at folk skulle kunne se at vi havde gjort meget ud af det. Jeg glædet mig så meget, og det skulle nok blive virkelig hyggeligt. vi har købt en masse balloner, og nogle heliumflasker inde hos shop.festgear.dk. Det gjorde at vi hurtigt og nemt kunne få alle ballonerne klar til festen, så vi ikke behøvede at bruge for meget tid på det.

Skriv et svar