Mit nye konkurrencemodul fra KB-Marketing

Som webshopejer vil man gerne for sine fans på facebook skyld, afholde konkurrencer engang i mellem. Derfor har jeg længe været på jagt efter et konkurrencemodul, som vil gøre det en let sag, at sætte en konkurrence i gang. Og det må man sige at jeg allerede har fundet.

Jeg havde dog forventet at denne artikel ville blive en lang én af slagsen, da jeg ikke troede at det ville være så let. Men tror nu at den bliver kort men simpel. Fordi jeg har simpelthen fundet det jeg så længe har ledt efter. Jeg har fundet KB-Marketing’s konkurrencemodul. Til at starte med, fik jeg en rigtig god og grundig introduktion til programmet af ejeren af KB-Marketing, Kasper.

Konkurrence modulet kan så mange ting, og alligevel har de formået at gøre modulet så simpelt og let at bruge. Man kan selv skræddersy siderne. Man kan indsætte billeder, knapper, afstemningsbokse, spørgsmål/svar-værktøjer og meget mere. Der er dog mange flere muligheder, end hvad jeg vil benytte. Men det gør jo ingen skade at der er flere muligheder, hvis man en dag vil skifte stil eller udseende.

Det smarte er, som også er én af de ting, som jeg synes er super sjovt og spændende, det er, at man kan følge med at hvem der deltager, og har man givet dem et spørgsmål, kan man se deres svar. Så man kan hele tiden lige tjekke, hvor mange der har deltaget. Sågar kan man spørge den deltagende om de ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, som de så skal sætte et flueben ved. Og på den måde, anskaffer men sig potentielle nye mulige køber til sit næste nyhedsbrev.

For at gentage mig selv, så havde jeg netop regnet med at denne artikel ville blive skrevet af mig som et irriteret og frustreret menneske, som brokker sig over at der ikke bare fandtes ét firma der kunne formå at udvikle et nemt og enkelt modul. Og der er KB-Marketing netop reddet mig. Jeg er meget glad for mit konkurrencemodul, og jeg er sikker på at mine fans på facebook er ligeså glade.

Hvis du ikke allerede er i gang med deres konkurrence modul, så anbefaler jeg helt klart at du hoppe her over og læser mere: http://www.kb-marketing.dk/facebook-konkurrence-modul/

2 tanker om “Mit nye konkurrencemodul fra KB-Marketing”

    1. Det skal måske lige siges at det er min kone der har skrevet indlægget og postet det her på bloggen, men ja jeg har kigget lidt med på back end af modulet, det er virkelig gennemført!

Skriv et svar