Nu er det vidst ved at være et stykke tid siden at jeg lovede på Prestashop’s forum at jeg ville lægge mit Pricerunner feed ud til Prestashop 1.4.x. Jeg har haft en kort dialog med Pricerunner for at se om jeg kunne få et par gode fordele til jer der gerne vil bruge feedet.


Jeg har aftalt med det gode folk fra Pricerunner at hvis man bruger Prestatips.dk som henvisningskilde når man opretter sig så er de 2 første måneder gratis, og med et opsigelses varsel på 1 dag inden for de 2 måneder. Det betyder at man kvit og frit kan prøve det af for at se om det kan skabe noget mersalg, og evt. hvor meget mersalg.

Inden man kaster sig over Pricerunner så skal man være opmærksom på at det er en prissammenligningsportal, det betyder at bruger der går den vej er på jagt efter en god pris, hvis man på forhånd ved at man ligger mange procent over konkurrenterne på prisen, så er det ikke sikkert Pricerunner er vejen frem, men omvendt så kan det ikke skade med 2 måneder gratis. Det kunne jo også være at man kunne tilbyde en helt vildt unik service eller lignende som konkurrenterne ikke kunne matche og derfor havde gode odds.

Hvis man har et kæmpe stort produkt katalog så kan der godt opstå nogen performance problemer i forbindelse med kald af feed’et, det trækker ret kraftigt på databasen. Jeg har sat nogen ting på automatik for at nedbringe antallet af database kald, fx er varen altid på lager hvis den er med i feedet.

Du kan hente pricerunner feedet her: https://www.prestatips.dk/wp-content/plugins/downloads-manager/upload/xml_export_pricerunner_14x_ny.zip

Tanken er ganske simpelt at du omdøber filen til noget som kun du kender, uploader den til serveren og giver Pricerunner linket til den.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så står du forrest i køen når jeg finder de lækre tips og tricks eller gode tilbud frem.

30 Kommentarer

 1. 27. maj 2012 at 19:19

  Kunne vær man skulle opsige priverunner og få 2 mdr gratis, så har jeg da sparet 50-60 tusind

  • Timpet-Reply
   28. maj 2012 at 11:30

   Hej Thomas.

   Det lyder som om du har en god indtægt via pricerunner 🙂 Jeg ved ikke om de synes det er ok med en opsigelser for så at prøve forfra, men du har da spørge dem 🙂

 2. 31. maj 2012 at 18:56

  Pricerunner er en fed portal, jeg har fundet rigtig mange billige ting igennem dem.

 3. 31. maj 2012 at 18:57

  Fantastisk – Det er jo lige til og godt tilbud.

  Du burde tage penge for det 🙂

  • Timpet-Reply
   31. maj 2012 at 18:58

   Jeg er bare glad for at der er nogen der kan bruge det 🙂

 4. Michael-Reply
  1. juni 2012 at 09:40

  Feed fungere fint, dog se det ud til at den linje der hedder sku, henter database id, og databaseid er jo ikke det samme som feks produktnummer/varenummer, så hvis man feks ikke har ean nummer på et produkt, kan de ikke finde produktet når de henter feed, da de hvis der ikke er noget ean feks går efter producentens varenummer

  • Timpet-Reply
   5. juni 2012 at 05:58

   Hej Michael.

   Hvad kunne du helt præcist godt tænke dig der blev vidst i feltet?

 5. 24. juli 2012 at 23:01

  Tak for det ! super godt intiativ.

  • Timpet-Reply
   25. juli 2012 at 06:38

   Det var skam så lidt 🙂

 6. Michael-Reply
  29. august 2012 at 23:53

  Jeg har et lille problem med feedet…Den viser ikke fragtpris, medmindre jeg har skrevet et beløb i “Håndteringsomkostning:” feks 10 kr. hvis der står 0,-, viser den blot 0,- i burde den så ikke vise fragtprisen for stadard forsendelses måde

  • Timpet-Reply
   1. september 2012 at 21:22

   Hej Michael

   Undskyld det sene svar, mail alerten om en kommentar var røget i mit spamfilter. Jeg kan fatisk ikke helt huske hvordan jeg har lavet det, men jeg mener ikke der tages højde for fragtpriser fordi der kommer alt for meget tryk på databasen hvis man skal tag højde for alt for mange ting. Hver gang man skal lave en forspørgelse på en fragtpris så laver man et database kald, og hvis man har 1000 produkter, så er det 1000 ekstra kald til databasen på meget korttid, det kan den godt blive lidt stresset over 🙂

 7. 31. oktober 2012 at 12:08

  Hejsa,
  Ved nogen hvordan man får feed’et til at levere engelsksproget version? Anvendelse af /en/ i url’en til butikken resulterer i at der stadig kommer feed på det primære sprog, dansk i dette tilfælde.

 8. Kim Kaiser-Reply
  14. januar 2013 at 13:14

  Hej!

  Virker det også i den nyeste Prestashop?

  Og hvor nøjagtigt skal filen ligge?

  • Timpet-Reply
   15. januar 2013 at 00:21

   Hej Kim.

   Jeg ved ikke om det virker i 1.5.x, og filen skal ligge i roden af din butik 🙂

 9. 15. marts 2013 at 13:38

  Lige problem.

  Jeg anvender Presta 1.4.9.0 med det nye billede system, men feedet tager åbenbart linket fra det gamle billedesystem.

  Kan man ikke bruge feedet sammen med det nye billede system

  • Timpet-Reply
   15. marts 2013 at 14:02

   Hej Michael.

   Jeg har opdateret filen så du kan hente den på ny, og dermed på de rigtige links 🙂

 10. 15. marts 2013 at 22:13

  Virker fint, men er det muligt at afrunde så der ikke står så mange tal efter kommaet.

  1.1475

 11. 15. marts 2013 at 22:15

  og under katergorier hvis muligt

 12. Michael Malling-Reply
  16. marts 2013 at 00:40

  Har klaret begge dele, så alt er ok

 13. Michael Malling-Reply
  16. marts 2013 at 01:03

  Den eneste ting jeg ikke lige kan få til at virke er shipping cost her viser den uden moms, jeg vil gerne have den vist med moms.
  Nu ser den sådan ud
  28
  Jeg vil gerne have den til at vise
  35 altså inkl moms.
  Er det denne her linje der skal ændres til noget andet
  $shipping_cost *= 1 + ($carrierTax / 100);

 14. 2. maj 2013 at 11:25

  Den viser stadig fragt forkert

  • Timpet-Reply
   2. maj 2013 at 11:34

   Hej Michael.

   Tak for at pointere det endnu engang.

   Nu er det noget jeg har foræret væk gratis efter at have modificeret det lidt, og vi er efterhånden blevet overhalet mange gange af versions opdateringer fra prestashop så du skal ikke forventer at jeg udvikler yderligere på de eksisterende filer – Der skal jo også være tid til nye projekter og ikke mindst indlæg her på bloggen.

   Tim

 15. 2. maj 2013 at 12:46

  Nu var det ikke for at være besværlig eller noget, men havde stillet et spørgsmål som jeg ikke havde fået svar på, du kunne bare have svaret at det måtte jeg selv finde ud af dengang jeg stillede spørgsmålet…

  Jeg bad dig heller ikke om at ændre filen, mit spørgsmål var blot om det var linjen
  $shipping_cost *= 1 + ($carrierTax / 100); der skulle ændres for at vise fragt med moms.

  Men det er lige meget, jeg roder selv med filen, og så skal jeg nok finde ud af at løse det selv, og få det til at virke så filen virker korrekt og viser med moms…

  Og så skal jeg nok lade være at skrive mere i denne tråd heller ikke selv om jeg får løst fejlen

  • Timpet-Reply
   2. maj 2013 at 13:50

   Jeg forstår godt du kan have et specielt behov, og det skal der også være plads til. Min pointe var blot, at man ikke on-demand kan forvente at jeg løser alle problemerne og tilretter til specielle behov – husk at det er min ubetalte fritid jeg bruger på
   Bloggen, og det samme gælder de andre skribenter.

   Du skal være velkommen til at sætte dig tungt på din løsning når du finder den, det er ikke mig du snyder men andre der måtte sidde med samme problem. Jeg kan have en mening om, at når du nu havde fået en gratis stykke kode der hjælper dig, så kunne det jo være på sin plads at give lidt tilbage som andre kunne få gavn af, men det er din beslutning.

 16. 2. maj 2013 at 23:52

  Om det var et specielt behov eller ej kan jo altid diskuteres.
  Men efter som ingen andre har nævnt det med momsen på fragten er det nok kun mig…

  Men det er helt i orden for det er ikke længere relevant, og beklager endnu engang.

 17. 13. maj 2013 at 07:48

  Hej Tim

  Kender du til nogen der har testet feedet OK med ver. 1.5?

  • Timpet-Reply
   13. maj 2013 at 17:48

   Hej Søren.

   Nej det har jeg desværre ikke.

 18. 25. november 2013 at 10:58

  Kommer der en prestashop 1.5.x verison snart? 🙂 Det ville være rart 🙂

  • Timpet-Reply
   4. december 2013 at 19:12

   Hej Anders.

   Det har jeg ikke lige nogen planer om at lave desværre.

 19. 4. december 2013 at 19:41

  Men tak for pluginet, der er noget at arbejde videre med 🙂

Skriv en kommentar