Pricerunner feed til Prestashop 1.4.x

Nu er det vidst ved at være et stykke tid siden at jeg lovede på Prestashop’s forum at jeg ville lægge mit Pricerunner feed ud til Prestashop 1.4.x. Jeg har haft en kort dialog med Pricerunner for at se om jeg kunne få et par gode fordele til jer der gerne vil bruge feedet.


Jeg har aftalt med det gode folk fra Pricerunner at hvis man bruger Prestatips.dk som henvisningskilde når man opretter sig så er de 2 første måneder gratis, og med et opsigelses varsel på 1 dag inden for de 2 måneder. Det betyder at man kvit og frit kan prøve det af for at se om det kan skabe noget mersalg, og evt. hvor meget mersalg.

Inden man kaster sig over Pricerunner så skal man være opmærksom på at det er en prissammenligningsportal, det betyder at bruger der går den vej er på jagt efter en god pris, hvis man på forhånd ved at man ligger mange procent over konkurrenterne på prisen, så er det ikke sikkert Pricerunner er vejen frem, men omvendt så kan det ikke skade med 2 måneder gratis. Det kunne jo også være at man kunne tilbyde en helt vildt unik service eller lignende som konkurrenterne ikke kunne matche og derfor havde gode odds.

Hvis man har et kæmpe stort produkt katalog så kan der godt opstå nogen performance problemer i forbindelse med kald af feed’et, det trækker ret kraftigt på databasen. Jeg har sat nogen ting på automatik for at nedbringe antallet af database kald, fx er varen altid på lager hvis den er med i feedet.

Du kan hente pricerunner feedet her: https://www.prestatips.dk/wp-content/plugins/downloads-manager/upload/xml_export_pricerunner_14x_ny.zip

Tanken er ganske simpelt at du omdøber filen til noget som kun du kender, uploader den til serveren og giver Pricerunner linket til den.

31 tanker om “Pricerunner feed til Prestashop 1.4.x”

  1. Hej Thomas.

   Det lyder som om du har en god indtægt via pricerunner 🙂 Jeg ved ikke om de synes det er ok med en opsigelser for så at prøve forfra, men du har da spørge dem 🙂

 1. Feed fungere fint, dog se det ud til at den linje der hedder sku, henter database id, og databaseid er jo ikke det samme som feks produktnummer/varenummer, så hvis man feks ikke har ean nummer på et produkt, kan de ikke finde produktet når de henter feed, da de hvis der ikke er noget ean feks går efter producentens varenummer

 2. Jeg har et lille problem med feedet…Den viser ikke fragtpris, medmindre jeg har skrevet et beløb i “Håndteringsomkostning:” feks 10 kr. hvis der står 0,-, viser den blot 0,- i burde den så ikke vise fragtprisen for stadard forsendelses måde

  1. Hej Michael

   Undskyld det sene svar, mail alerten om en kommentar var røget i mit spamfilter. Jeg kan fatisk ikke helt huske hvordan jeg har lavet det, men jeg mener ikke der tages højde for fragtpriser fordi der kommer alt for meget tryk på databasen hvis man skal tag højde for alt for mange ting. Hver gang man skal lave en forspørgelse på en fragtpris så laver man et database kald, og hvis man har 1000 produkter, så er det 1000 ekstra kald til databasen på meget korttid, det kan den godt blive lidt stresset over 🙂

 3. Hejsa,
  Ved nogen hvordan man får feed’et til at levere engelsksproget version? Anvendelse af /en/ i url’en til butikken resulterer i at der stadig kommer feed på det primære sprog, dansk i dette tilfælde.

 4. Lige problem.

  Jeg anvender Presta 1.4.9.0 med det nye billede system, men feedet tager åbenbart linket fra det gamle billedesystem.

  Kan man ikke bruge feedet sammen med det nye billede system

 5. Den eneste ting jeg ikke lige kan få til at virke er shipping cost her viser den uden moms, jeg vil gerne have den vist med moms.
  Nu ser den sådan ud
  28
  Jeg vil gerne have den til at vise
  35 altså inkl moms.
  Er det denne her linje der skal ændres til noget andet
  $shipping_cost *= 1 + ($carrierTax / 100);

  1. Hej Michael.

   Tak for at pointere det endnu engang.

   Nu er det noget jeg har foræret væk gratis efter at have modificeret det lidt, og vi er efterhånden blevet overhalet mange gange af versions opdateringer fra prestashop så du skal ikke forventer at jeg udvikler yderligere på de eksisterende filer – Der skal jo også være tid til nye projekter og ikke mindst indlæg her på bloggen.

   Tim

 6. Nu var det ikke for at være besværlig eller noget, men havde stillet et spørgsmål som jeg ikke havde fået svar på, du kunne bare have svaret at det måtte jeg selv finde ud af dengang jeg stillede spørgsmålet…

  Jeg bad dig heller ikke om at ændre filen, mit spørgsmål var blot om det var linjen
  $shipping_cost *= 1 + ($carrierTax / 100); der skulle ændres for at vise fragt med moms.

  Men det er lige meget, jeg roder selv med filen, og så skal jeg nok finde ud af at løse det selv, og få det til at virke så filen virker korrekt og viser med moms…

  Og så skal jeg nok lade være at skrive mere i denne tråd heller ikke selv om jeg får løst fejlen

  1. Jeg forstår godt du kan have et specielt behov, og det skal der også være plads til. Min pointe var blot, at man ikke on-demand kan forvente at jeg løser alle problemerne og tilretter til specielle behov – husk at det er min ubetalte fritid jeg bruger på
   Bloggen, og det samme gælder de andre skribenter.

   Du skal være velkommen til at sætte dig tungt på din løsning når du finder den, det er ikke mig du snyder men andre der måtte sidde med samme problem. Jeg kan have en mening om, at når du nu havde fået en gratis stykke kode der hjælper dig, så kunne det jo være på sin plads at give lidt tilbage som andre kunne få gavn af, men det er din beslutning.

 7. Om det var et specielt behov eller ej kan jo altid diskuteres.
  Men efter som ingen andre har nævnt det med momsen på fragten er det nok kun mig…

  Men det er helt i orden for det er ikke længere relevant, og beklager endnu engang.

Skriv et svar