Renovationen af vores nye køkken

Jeg er en 27-årig mand som bor sammen med min kone og to små børn. Vi bor i København i en lille lejlighed. Vi har boet her lige siden vi blev gift. Først var det bare mig og min kone, og der var der egentlig fin plads til os. Men efter at vi har fået vores to små børn er der bare alt for lille. Vi har brug for at bo i noget større. Mig og min kone har i et par måneder nu ledt efter en lejlighed, hvor der var god plads til os alle. Det var ikke så nemt som jeg troede. Det virkelig svært at finde en lejlighed, man kan lide, men også til en pris som man kan gå med til. Vi har været ude, og se på en masse lejligheder, men der har aldrig rigtig været en som vi har været helt vild med. I morgen skulle vi ud at se på en ny lejlighed, som vi faktisk godt kunne lide. Billederne af den, lignede lige noget for os. Næste morgen tog vi så ud for at kigge på lejligheden. Min kone elskede den. Der var bare et rum hun ikke elskede, og som jeg heller ikke brød mig om. Det var køkkenet. Det så ikke helt lige så godt ud som det gjorde på billedet. Så føltes det os mindre når man stod ude i det. Men vi elskede resten af huset, og det ikke fordi køkkenet var sådan et stort problem. Vi kunne bare få det renoveret. Nogle dage senere efter at vi havde været ude og se på lejligheden, besluttede vi os for at vi køber den og får renoveret køkkenet. Vi fik et godt lån fra Letfinans, og der brugte vi hele lånet på at få vores køkken renoveret.

Skriv et svar