Rød strand parasol sættes nemt op med medfølgende spyd.

Smart og moderne rød parasol med smart spyd for nem opsætning

Når solen bager ned, og man rigtig skal nyde det solen enten der hvor man bor, eller opholder sig under de sydlige himmelstrøg kan de fleste nemt sætte sig ind i man har brug for skygge efter få timer på stranden.

En god rød strand parasol er en vigtig funktionsgenstand, som bør findes i alle hjem. I et solrigt land som Danmark, er det en nødvendighed at have en god og solid strand parasol. En rød eller blå parasol bør være lavet af kvalitetsmaterialer samt være både funktionel og praktisk.

Derudover skal den gerne være flot og moderne. De mest funktionelle strand parasol er de store. Heriblandt findes røde strand parasol med et langt spyd og parasol med en stor skærm. Disse to designmæssige funktioner vil holde solen væk fra din krop når du har brug for skygge på stranden.

En god blå parasol er en vigtig funktionsgenstand, som bør findes i alle strandtasker. I et solrigt land som Danmark, er det en nødvendighed at have en god og solid parasol med til stranden. En rød eller blå retro parasol bør være lavet af kvalitetsmaterialer samt være både funktionel og praktisk. Derudover skal den gerne være flot og moderne. De mest funktionelle strandparasoller er de store. Heriblandt findes rød retro parasol med et langt spyd og parasollen med en stor skærm på hele 145 cm. Disse to designmæssige funktioner vil holde solen væk fra din krop når du ønsker skygge på stranden.

Produkt detaljer:

Størrelse (r): Ø145 cm

Fås i flere forskellige farver og gratis fragt med GLS.

Rød strandparasol i fornuftigt design med spyd for nem opsætning

Denne røde parasol med en stor skærm og et langt spyd er en god strandparasol med et fornuftigt design. Den er moderigtige, men også særdeles effektive og funktionsvenlige som nemt skaber skygge fra solen på stranden.

Ganske enkelt kommer en blå eller en rød parasol med en stor skærm og en langt spyd med alle de funktioner, som kræves af en god parasol.

Her finder du en smuk og meget funktionel parasol, den er udstyret med lige spyd som nemt sættes sammen med overdelen.

Køb en rød retro parasol billigt hos Paraplybutik.dk. De har et stort udvalg af både parasoller og paraplyer.

Skriv et svar