Sådan får du dit budskab klart ud

Det kan være svært at overskue, hvordan du bedst får solgt dig selv og din virksomhed. Det kan være, at du har en god idé, du vil dele med andre. Du kan have startet din egen virksomhed eller butik – eller det kan være, at du mangler synlighed på de forskellige søgemaskiner?

Du kan være nok så dygtig, have nok så gode og lækre varer, men det hjælper ikke ret meget, hvis kunderne ikke finder dig.

En tekst med power er nok

Løsningen på den manglende synlighed er heldigvis enkel: Bureauer som fx DinTekstforfatter skriver intelligente tekster, der er designet til at give dig maksimal synlighed på søgemaskinerens lister.

Ved at bruge de rette ord og vendinger – i den helt rigtige kombination laves en tekst til din hjemmeside. Teksten er fuldstændig tilpasset og designet efter de kriterier, søgemaskiner som fx Google lægger op for gode og anvendelige tekster. Og jo bedre Google “kan lide” din tekst, jo højere en rangering vil den få.

En enkelt tekst med power er derfor nok til at øge salg, kundebesøg og klik på din hjemmeside.

Derfor er rangering så vigtig

Den moderne forbruger bruger i dag sin telefon eller tablet til stort set alt. Internettet og søgemaskinerne er det moderne opslagsværk, der giver svar på alle de spørgsmål, der måtte være forud for et køb af en vare eller ydelse.

Det er på søgemaskinerne, vi finder håndværkeren, der skal sætte huset i stand, blikkenslageren til toilettet, der løber – damefrisøren, den nye kjole, de fede sneakers og alle de myriader af andre ting og ydelser, vi har brug for eller er nysgerrige på.

Jo højere du og din virksomhed er placeret på søgemaskinernes liste, jo nemmere vil dine potentielle kunder få øje på dig – og jo flere besøg vil din hjemmeside få. Og besøg er en forudsætning for salg. De rette tekster giver dig altså:

  • Maksimal synlighed
  • Flere klik og dermed besøg
  • Mulighed for at ramme en bred målgruppe
  • Hurtige resultater, der kan aflæses på bundlinjen

Gør brug af tekster til linkbuilding

Et andet meget, meget effektivt redskab til at få maksimal synlighed og eksponering på nettet er linkbuilding tekster. Hvad er linkbuilding da?

Med linkbuilding bygges der kort sagt forbindelse mellem din hjemmeside og andre hjemmesider. 

Hver gang der klikkes på dit link på en anden hjemmeside end din egen, er der en linkbuilding i gang. På den måde kan du komme ud til en enormt stor kundegruppe, og ligesom med hjemmesidetekster er det vigtigt, at teksten er lavet rigtigt – i dette tilfælde specifikt med linkbuilding for øje.

Skriv et svar