Sådan markedsfører du din hjemmeside i år 2018

Det er slut med avisreklamer, tv- og radiospots, når du skal promovere din hjemmeside. Det er nemlig stadig en dyr måde, som sjældent giver det afkast, du søger.

Det skriver Nyheder24.dk.

Du skal tænke online i dagens Danmark, fordi her kan du for få penge komme ud til et hav af potentielle kunder, da alle os danskere sidder klistret fast til vores computer eller iPhone det meste af dagen. Men hvilke metoder skal du bruge? Det kan du læse mere om her.

Søgemaskineoptimering

Dette er en af de mest brugte optimeringsmetoder i forhold til at få kunder ind i sin butik. For at rangere på søgemaskinerne kræver det, at du får links fra en række andre sider, så Google vurderer din linkprofil til at være spændende samt relevant, hvorfor de vælger at føre dig højere op – og jo gerne til side et. Dog kan links langt fra klare det hele alene, fordi det kræver også, at du får skrevet en masse tekst af god kvalitet på din side med de rigtige søgeord.

Vælger du de rigtige søgeord, vil Google i højere grad rangere dig på dem, da ordene også fremgår på din side. Ydermere er det vigtigt, at teksten er god, samt at din side er brugervenlig og flot, fordi det betyder også meget i forhold til, hvor længe brugeren bliver på din side, hvis du skal med op blandt de øverste i søgemaskinerne.

SEO, som det også bliver kaldt, er de organiske søgninger, som ligger lige under de betalte ads, og som er markeret med et grønt annoncemærke.

AdWords

Bag det at skulle rangere organisk ved hjælp af SEO, er en længere proces, som kan sprede sig ud over en lang periode. Vil du op øverst under bestemte søgeord her og nu, er det Google AdWords, du skal bruge penge på. Her betaler du til Google pr. klik, og prisen vil naturligvis være højere, hvis du vil figurere på nogle populære søgeord. Og sammenligner du med SEO-løsningen, hvor du ikke betaler pr. klik, hvis du ligger højt organisk, er det i stedet selve processen dertil, du betaler for.

Dog skal det igen nævnes, at AdWords er din hurtige vej til toppen, og det skyldes, at du betaler penge til søgemaskinerne, og derfor er de i højere grad interesseret i, at du ligger øverst, så de ligeledes tjener nogle penge, hver gang kunderne klikker på dit link.
Med AdWords vil det være markeret i søgefeltet, at det er en annonce.

At bruge penge online har i mange tilfælde vist sig at være den bedste løsning for virksomheder i 2018, hvilket skyldes, at de kan komme rigtig langt for få penge. Dog er det vigtigt, at du stadig er opmærksom på, at det koster penge for dig. Så mangler du lidt gratis penge på kontoen, eller det der ligner, kan du klikke på linket. På denne side får du en lang række brugbare råd til, hvordan du kan finansiere dine markedsføringsstunts online.

Held og lykke med dit projekt.

 

 

Skriv et svar