Sæt kursen sydpå i stilren transport

Efter halvandet år med restriktioner, rejseforbud og mundbind i lange baner, trænger vi vist alle til at komme hjemmefra. Heldigvis ser det lovende ud, og der begynder så småt at blive lukket op for indrejse i mange lande.

 

Nogle foretrækker at flyve, andre at sejle, men ifølge en undersøgelse er det faktisk hele 8 ud af 10 danskere, der vælger at køre selv. Det er ikke alle og enhver, der har egen bil, men frygt ej! Vi har nemlig valgt at guide dig igennem en labyrint og direkte ind i varmen til Fleasing.dk. Et trygt og troværdigt leasingfirma, der vægter kvalitet og højt serviceniveau.

 

Fordele ved leasing

Der er både fordele og ulemper ved at lease. Dog er der flest fordele, og her er det væsentligt at fremhæve de mange goder. Du betaler kun for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Det giver et utrolig frit råderum til andre ting på budgettet, for du kan indgå aftaler, der passer til dit individuelle behov.

 

Noget for enhver smag 
Om du er til den spritnye Audi S5 med soltag eller den hurtige Porsche Taycan, så står medarbejderne hos Fleasing klar til at imødekomme dit ønske. Firmaet er stærkt og troværdigt, og det er et team med passion for biler og flair for tal, der står bag dig igennem hele processen.

Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt – både når det kommer til selve bilen, men også alt efter dig og din families individuelle behov. Alt du skal gøre i første omgang er at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse. Derefter kan du kvit og frit indhente et tilbud og sætte kursen sydpå i en smart og stilren bil.

 

Tryghed og sikkerhed

Rygter og fordomme om leasing bliver ikke ligefrem fejet ind under gulvtæppet. At bilen kun er til låns, at leasingaftaler er dyre, og at der forekommer en del administration, er nogle af de punkter, der ofte hives frem. Det er klart, at der er en vis usikkerhed og frygt forbundet med at investere i nye ting. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som leaser står stærkt fra start, og det gør du uden tvivl med Fleasing som din højre hånd.

 

I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, tilbyder Fleasing køb af en garantiforsikring. Kort og godt betyder det, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger. Opstår der pludselig problemer under din leasingperiode, er det forsikringsselskabet, der står for at dække de mekaniske reparationer – hvis der altså er tale om reparationer af dele, der er dækket af forsikringen.
 

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal få dig godt kørende, når kursen skal sættes sydpå imod hvide sandstrande og italienske vinmarker, så tøv ikke med at kontakte Fleasing. De erfarne medarbejdere sidder klar til at guide dig godt på vej i din næste drømmebil.

Skriv et svar