Skal du købe en kattekilling?

Find din nye kattekilling

Står du i den situation at du gerne vil have en kattekilling? Killinger bringer meget til hverdagen. Du bringer liv, aktivitet og glæde. Hvis du overvejer at købe killing, vil det hurtigt vise sig at det er det hele værd. Hvis du ikke har haft kat før, og hvis du er i tvivl om nogle ting, når det gælder kattens behov, behøver du ikke at bekymre dig, dette er meget normalt. Der er mange der har været i den situation før dig. Der er mange steder hvor man kan finde kattekilling til salg. Men inden du køber en, er der nogle ting, som du skal overveje først. Du behøver ikke at søge længe, før du kan finde katte til salg.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber kattekilling?

Inden du anskaffer dig en killing er der nogle ting som du skal være opmærksom på først. Katte er blevet meget kendt for at være mere selvstændige, og kræver mindre end en hund. Men selv om dette er situationen, har en killing stadig brug for et stabilt og kærligt hjem. En kat kan godt blive ca. 20 år, og for at katten lever et godt liv, skal du kunne møde kattens behov. Først skal du være opmærksom på, om du har råd til den. Der vil være løbende udgifter, når du køber kat. Du skal have råd til foder, dyrlægeregninger, forsikring, udstyr, legetøj til katten og mere. Det er ikke billigt at hold kat. Derudover skal du tænker over hvilken type kat du gerne vil have. Skal det være en almindelig huskat, eller en racekat? Du skal opmærksom på om killingen skal være inde eller ude kat, da dette er med til at påvirke hvilken type kat du skal have. Nogle racekatte egner sig ikke til at være inde katte. Inde katte har også andre behov end ude katte, de kræver mere stimulation indenfor, og det er din opgave at sørge for at de får det. Ellers kan de gå hen og blive tykke og få nogle led problemer.

Find killingen der passer til dig

Inden du køber en killing, så er der nogle ting som du skal overveje for at finde den killing der passer bedst til dig. Det er vigtigt, at du kigger på kattene til salg. Det er vigtigt at du tænker over hvilken type kat du gerne vil have. Almindelige huskatte er billige at købe, og egner sig generelt til både at være inde og ude kat, så det op til dig at bestemme om det skal være en inde eller ude kat. Dog skal beslutningen tages mens katten er en killing, ellers er det for sent. En race er kat er noget dyrere at købe, og der er flere ting du skal tænke over, hvis du gerne vil have en race kat. Her er det en god idé at undersøge de forskellige racer og deres behov, for at finde den der passer bedst ind i dit hjem. Men uanset hvilken type kat du ønsker at købe, så har katte nogle behov som skal mødes, for at katten lever et langt, sundt og glad liv.

Skriv et svar