Spændinger i nakken

For engangsskyld så skal det handle om noget lidt andet, hvis du er lige så dårlig til at gå en tur i haven med en billig plæneklipper, og måske har en robotstøvsuger test til at klare det hårde arbejde derhjemme, ja så er jeg sikker på at du kan bruge det lige så meget som mig, for det er en af grundende til at jeg rør mig for lidt.

Jeg lider i ihvertfald rigtig meget selv under spændinger i nakken og det skyldes i stor stil mine mange timer foran computeren. Jeg fandt hertil morgen en hel række af videoer på politikkenshjemmeside, og et par af de video er målrettet spændinger og myoser.

Specielt denne her som handler om spændinger i nakken skal jeg have prøvet af: http://politiken.dk/poltv/tjek_dk/guider/Frokostfitness/ECE1245413/saadan-undgaar-du-spaendinger-i-nakken/

Jeg håber du får glæde af det 🙂

1 tanke om “Spændinger i nakken”

  1. Jeg sidder også mange timer om dagen ved computeren, og får ligeledes mange spændinger i nakken.
    Jeg laver dagligt nogle nakkeøvelser, som jeg synes hjælper 🙂

Skriv et svar