Styrk din virksomhed efter Corona-krisen

Det sidste år har været en mavepuster uden lige. Et år i Coronaens tegn har taget hårdt på alle. Både det menneskelige, sundhedsmæssige og ikke mindst økonomiske aspekt har været, og er stadig, hårdt ramt af krisen. Store og små virksomheder har kæmpet en sej kamp for at få medarbejdere, lønninger og salg til at gå op i en højere enhed.

Vi har alle lært at være omstillingsparate. Der kan ske ændringer på markedet fra dag til dag, og det kræver noget af os som mennesker. Når det kommer til virksomheder kræver det også en helt særlig indsats for at holde gang i hjulene – både når det kommer til salg, køb og kontraktforhold. Som virksomhedsejer kan der let opstå tvivl, magtesløshed eller spørgsmål, når kriser rammer. I sådanne situationer må der tyes til professionel rådgivning.

Hjælpen skal komme udefra
Når kriser kommer ind fra højre, er det klokkeklare spørgsmål: Hvordan løser vi det? For manges vedkommende er det væsentligt at inddrage professionelle kræfter – i hvert fald når det kommer til virksomheder. Derfor har vi valgt at guide dig direkte ind i varmen til Danders&More. Et stærkt og internationalt advokatfirma, der har et juridisk og forretningsmæssigt udsyn.

Advokathuset står stærkt med 3 skarpe advokater i spidsen. Der findes ikke kun én måde at hjælpe en virksomhed på, så hos Danders&More kigges der altid på klientens individuelle behov. De juridiske processer kræver et dybdegående kendskab til markedet, og derfor lægger advokathuset stor vægt på det internationale aspekt.

Danders&More har nemlig også en base i London, som gør det muligt at følge de nyeste trends ud over Danmarks grænser. I en tid hvor outsourcing og globalisering har en enorm indflydelse på markedet og på virksomheder, er der brug for et advokatfirma, der har fingrene på den globale puls.

Et advokathus med mange specialer

Danders&More er et advokatfirma, der har som mål at sætte klienternes behov, udfordringer og kommercielle mål i første række. Med speciale i bl.a. ejendomsret, ansættelsesret, M&A og IT-ret er rådgiverne skarpe til at finde den helt rigtige løsning for dig med faglig ekspertise, der siger sparto.

Hvis du f.eks. er udfordret som følge af Corona, når det gælder medarbejdere og deres ansættelsesforhold, så er du i trygge hænder hos Danders&More. Med speciale i ansættelsesret håndterer advokathuset både kontrakter, opsigelses- og fratrædelsesaftaler. Læs mere om ansættelsesret her, så du undgår ansættelsesretslige tvister.

En bred vifte af medarbejdere

Hos Danders&More er det vigtigt med en bred farve-palette, når det kommer til rådgivning. Foruden de tre knivskarpe advokater, står der også rustede forretningsrådgivere og jurastuderende klar til at vejlede dig. Og det er netop én af de ting, der gør Danders&More til et unikt firma: En bred og hensynsfuld vifte af medarbejdere, der alle påtager sig ansvaret for at hjælpe dig og din virksomhed på rette kurs igen.

Hvis du har dybdegående spørgsmål vedr. pris, licens- eller ansættelsesret, så tøv ikke med at tage kontakt til Danders&More. Her står de klar til at guide dig fra A til B.

Skriv et svar