Sådan tester du betalinger når shoppen er under maintenance

Når man er ved at sætte en ny shop sammen, eller bare har lavet en test shop ud af den gamle, så løber man på et eller andet tidspunkt panden imod muren hvis man vil teste betalinger. Når man slå shoppen til maintenance så lukkes den ned for resten af verden, og det er kun de IP’er man tillader via Back office der har adgang til shoppen.

Det betyder også at Quickpay, Epay og de andre betalingsservices ikke kan kalde butikken når der er sket et køb, de bliver nemlig mødt af den samme maintenance side som alle andre gør, og derfor kan betalingen ikke bekræftes i Prestashop, og ordren vil derfor aldrig dukke op selvom betalingen er gennemført korrekt.

Når vi snakker Epay relay, så kan man her slet ikke se betalingssiden fordi det også sker igennem et kald til Prestashop. Her vil man se “Servicen er ikke tilgængelig” eller “Service not available”.

Her får du et tricks der hjælper dig, så du alligevel godt kan teste selvom din shop er sat i maintenance.

Med Epay skal du indsætte følgende 3 IP’er i feltet over IP’er, som har adgang til shoppen: 87.54.46.122,87.54.46.120,87.54.46.121 Bemærk at de skal indsætte uden mellemrum og med en komma imellem – din egen IP står jo helt sikker i feltet i forvejen, den sætter du bare en komma efter og indsætter de 3 bagefter.

Med Quickpay skal indsætte følgende IP: 193.162.142.172 i feltet over IP’er, som har adgang til shoppen: din egen IP står jo helt sikker i feltet i forvejen, den sætter du bare en komma efter og indsætter de 3 bagefter.

Hvis du er i tvivl om hvor man indsætter IP’erne så se billedet nedenfor.

1 tanke om “Sådan tester du betalinger når shoppen er under maintenance”

Skriv et svar