10 tips til din iPad

1. Få et etui eller cover til din iPad for at beskytte den mod ridser og daglig slitage.

 

2. Brug den automatiske låsefunktion til at sikre, at din iPad låser sig selv efter et vist tidsrum for at spare på batteriet.

 

3. Tilslut din iPad til et Wi-Fi-netværk, når det er muligt, for at spare på dataforbruget. Find også billigst mobilt bredbånd her, som du kan bruge på din iPad.

 

4. Hold dine apps opdaterede ved at tjekke regelmæssigt, om der er opdateringer i App Store.

 

5. Organiser dine apps i mapper, så du nemt kan finde dem senere.

 

6. Gem billeder og videoer, som du ønsker at beholde, ved at downloade dem til iPad’s kamerarulle eller fotobibliotek.

 

7. Brug iCloud til at sikkerhedskopiere dine vigtige data eller filer, hvis du mister din iPad eller har brug for at gendanne den.

 

8. Brug funktionen Forstyr ikke-funktionen til at slå alle meddelelser og advarsler fra, når du ikke ønsker at blive forstyrret.

 

9. Brug AirPlay til trådløst at streame lyd- eller videoindhold fra din iPad til en anden enhed, f.eks. et Apple TV.

 

10. Brug funktionen Guidet adgang til midlertidigt at deaktivere visse dele af iPad’ens brugerflade eller visse apps. Dette kan være nyttigt for små børn, der ved et uheld kan komme til at trykke på ting, de ikke må.

Hvilken iPad skal jeg vælge?

Når du skal vælge en iPad, er der et par ting, du skal overveje. For det første, hvilken størrelse vil du have? IPad fås i tre forskellige størrelser: iPad mini, standard iPad og iPad Pro. For det andet, hvilken farve vil du have? IPad fås i farverne Silver, Gold og Space Gray. For det tredje, hvilken lagerplads har du brug for? IPad fås i 32 GB, 128 GB og 256 GB. Endelig, hvilke funktioner ønsker du? IPad’en tilbyder en række forskellige funktioner som Touch ID, Apple Pay, mobilforbindelse og meget mere. Når du har overvejet alle disse faktorer, kan du vælge den perfekte iPad til dig.

Skriv et svar