Mit batteri problem som jeg endelig fik løst

Jeg sad i skole. Det var så kedeligt. Jeg havde matematik og forstod ikke noget. Jeg var så træt i dag. Jeg havde virkelig også sent fri. Jeg havde først fri klokken 16. Jeg ville bare gerne hjem og sove. Det var det første jeg skulle gøre når jeg kom hjem. Jeg brugte bare min telefon i skolen, for jeg kedet mig så meget. Jeg kunne virkelig ikke følge med i timerne. Men da klokken blev 16 løb min telefon næsten tør for strøm. Det mærkeligt for den har i noget tid nu løbet hurtigt tør for strøm. Det var så irriterende. For nu kunne jeg ikke bruge den mere. Resten af tiden sad jeg bare kedet mig virkelig. Jeg ville bare gerne have fri. Imens jeg sad på stolen, tænkte jeg over at få mit batteri skiftet efter skole. Så behøvede jeg ikke at tænke over at min mobil hurtigt løber tør for strøm hver gang. Klokken blev så endelig 16 og jeg havde endelig fri. Jeg tog ned til fixphone.dk hvor de fik skiftet batteriet. Min telefon skulle nu kunne holde en hel dag uden problemer. Efter tog jeg direkte hjem og sov. Jeg var så træt.

 

Næste dag:

 

Det blev så næste dag og jeg tog i skole. I dag havde jeg også virkelig sent fri. Jeg havde først fri 16. Jeg håbede bare at min telefon ikke løb hurtigt tør for strøm igen, og at batteriet virkelig var blevet fikset. Jeg brugte den længe i dag, og klokken blev 16, og jeg havde stadig meget batteri på min mobil. Jeg var så glad. Problemet var endelig løst. Nu behøvede jeg ikke bekymre mig om min mobil hurtigt løber tør for strøm. Det et problem så har været der i alt for lang tid.

Skriv et svar