3 tips til at skabe forandring på børneværelset

Vi kender alle sammen til følelsen af, at hjemmet trænger til forandring. Selv de mindste justeringer og tilføjelser kan gøre, at stemningen i hjemmet føles helt anderledes – og det gælder selvfølgelig også i børneværelset. Her får du 3 gode tips til at forny børneværelset og skabe en tryg og hyggelig stemning.

 

Få styr på legetøjet – én gang for alle

Ligger der legetøj alle vegne på børneværelset? Det kan være til stor frustration hos enhver forælder, fordi du ikke kan gå ind i rummet uden at træde på legetøjet. Så hvorfor ikke skabe lidt forandring ved at få styr på legetøjet? Du kan benytte gennemsigtige plastikkasser eller reoler til at organisere legetøjet på og gemme det i, når det ikke er i brug. I forbindelse med organiseringen af legetøjet, er det en god idé at sortere i det. Ud med gammelt legetøj, der ikke længere bruges. Hvis det er på tide med noget nyt legetøj til samlingen, så kan du udforske Luxkidz’ udvalg af legetøj – her er noget for enhver smag.

 

Hæng plakater og klistermærker op på væggen

Står væggene tomme på børneværelset, så er det på tide at få noget hængt op på dem. Det kan være alt lige fra billeder af dit barns favoritfigurer eller søde klistermærker. Det kan gøre underværker for stemningen i rummet. Samtidig giver det dit barn noget at betragte, hvilket gavner fantasien. Hos luxkidz.dk kan du finde et stort udvalg af fine plakater, som kan bidrage med et dekorativt element på børneværelset.

 

Mal børneværelset

En ny farve på væggene, kan i høj grad skabe forandring på børneværelset – særligt hvis du vover dig ud i alle andre farver end hvid. Du kan med fordel lade dit barn vælge, hvilken farve der skal males med. Det er en god måde at inddrage dit barn i processen på.

Skriv et svar