4 ting I kan lave på herreweekenden

2020 har været et anderledes år på mange måde, men for mange af os har det været tomt for fede oplevelser og muligheden for at skabe sjove minder. Er du ved at være træt af den ensformige hverdag og har du lyst til at erstatte den Corona-kedelige hverdag ud med en på opleveren? Tag dine bedste gutter under armen og hiv dem med på en længe ventet herreweekend. Læs med her og bliv inspireret til hvad I skal lave.

Tag i skoven

En tur i skoven kan være et velkomment afbræk fra hverdagen. Invester i et lækkert telt eller find et sted med nogle shelters, så I har mulighed for at overnatte.

En weekend med bål, røverhistorier, øl og noget godt, gedigent bål-mad, kan være godt for både krop og sjæl.

Om dagen kan I lave orienteringsløb, hugge brænde eller bade i en sø, hvis vælger at slå jer ned tæt ved vandet. Du kan også altid overraske gutterne ved at medbringe et luftgevær. Det skal nok vække begejstring. Køb luftgevær online hos legbilligt.dk.

Det fede ved et luftgevær er, at det ikke kræver nogen form for tilladelse hverken at have det, købe det eller bruge det. Så længe du eller I er over 18, må I gerne bruge et luftgevær. Husk bare at være forsigtige og fornuftige.

Lær at skyde med luftgevær

Er luftgevær ikke helt sagen, kan I også lære at skyde. Der findes et utal af skydebaner rundt omkring, hvor I kan bruger et par timer på at lære at skyde. Hvem ved, måske kan det ligefrem blive en aktivitet, I begynder at dyrke sammen på månedlig basis?

I kan også gøre det til en konkurrence om hvem der rammer bedst. Taberen skal måske give en kasse øl til hyggeaften bagefter?

Tag på fodboldtur

Er dig og gutterne fodboldfans, så er det oplagt at tage på fodboldtur. I skal måske lige vente en måned eller to, indtil det er sikkert at rejse, men når det først er tilladt, så er det bare om at komme afsted!

Hop på et fly til en af Europas store fodbolddestinationer som Madrid, Liverpool eller Barcelona. Så kan I se noget fed bold, sove på lækkert hotel og spise noget dejligt mad. Det skal nok få tankerne væk fra hverdagens trommerum.

Tag på overlevelsestur

En ægte overlevelsestur kan altså også noget. Især efter mere end et år med corona, hvor vi bare har siddet derhjemme og kigget ind i en skræm. I kan vælge selv at planlægge den. Det kan være sjovt og så kan I også få det lige som I vil have det.

Er I ikke til den store planlægning, findes der også masser af arrangerede overlevelsesture, hvor alt er klaret og planlagt for jer. Her vil I helt sikkert også få en på opleveren og møde mange overraskelser og udfordrende situationer undervejs.

Også her kan du tage dit nyerhvervede luftgevær med, da der jo ikke er nogen som helst grund til at lade det ligge derhjemme alligevel.

Skriv et svar