Oplev en bedre arbejdsstil med et ergonomisk møbel

Arbejder du meget i stillesiddende positioner? Og har du hørt om ergonomiske møbler. Ergonomiske møbler er lavet med henblik på at undgå arbejdsskader eller skavanker. Det kan være problematisk at sidde i den samme stilling i mange timer, og derfor er der udviklet en lang række møbler, som hjælper dig med at finde en bedre position. Ét af disse møbler er et hævesænke bord.

Et ergonomisk møbel

Et hævesænke bord er et bord hvor man kan justere højden. Der sidder en lille motor omkring benene, og det gør det muligt at hæve eller sænke bordets højde, uden det store besvær. En stor fordel her, er at bordene som regel kan hæves så højt op, at man kan stå ved bordet. Det gør en kæmpe forskel for arbejdsoplevelsen, idet at man ikke belaster sin ryg eller nakke. Derudover er det også langt sundere at stå op, i forhold til at sidde ned en hel arbejdsdag. På www.inventarland.dk kan du finde en lang række forskellige modeller, hvor du også kan få en bedre fornemmelse af, hvordan sådan et bord ser ud.

Forskellige, lækre materialer

Når du kommer ind på siden, vil du kunne se at bordtypen findes i mange materialer, hvilket er skønt for dig som forbruger. Det giver en bedre chance for at finde et bord du kan lide, og som passer ind i stilen derhjemme, hvis det er der du arbejder. Mange modeller findes med en laminatoverflade, men der er også modeller med træ, hvis du bedre kan lide den slags. Ligeledes varierer størrelsen også meget, hvilket betyder at du helt sikkert kan finde et bord i den størrelse du har brug for. Du kan sågar også få borde med en lille hylde nedenunder.

Et møbel både til hjemmekontoret og arbejdspladsen

Et godt hævesænke bord er oplagt at bruge hvis man arbejder meget med computer eksempelvis. Mange arbejdspladser har allerede anskaffet sig hævesænke borde til sine medarbejdere, så hvis din arbejdsplads mangler, kan du foreslå det til din chef. Det vil kun give flere glade medarbejdere, og det kan som sagt også forhindre mange uhensigtsmæssige skader.

Men man kan også bruge et hævesænke bord, selvom man ikke er stillesiddende i sit arbejde. Det kan være at man har en hobby som kræver et bord, og da vil det også være en god idé at kunne justere i højden, hvis man skal bruge mange timer ved bordet.

Mange forskellige prisklasser

Et hævesænke bord kommer i mange prisklasser. Naturligvis kan du få et billigt hævesænke bord, men de kan også komme i den dyrere klasse. Har du ikke det store budget, kan du med fordel kigge på hjemmesidernes outlet, for at se om du ikke kan få et bord til nedsat pris. Der er ofte tale om minimale brugsspor på disse borde. Ligeledes kan det være en god idé at gå efter de virksomheder der tilbyder garanti. Så er du bedst sikret, i tilfælde af at der skulle være en fejl.

Skriv et svar