7 ideer til bedre design af børneværelser

At skabe et sted, hvor dit barn kan lege og udvikle sig, kan og bør være sjovt. Det kan dog også være svært. Når alt kommer til alt er det en ret udfordrende opgave at skabe et fantastisk, nyttigt rum, som dit barn vil elske både nu og i fremtiden!

Har du brug for nogle tip og tips? Fortsæt med at læse, og du er sikker på at finde en sund dosis inspiration her, uanset om du starter fra bunden eller håber at forbedre et eksisterende sted!

Hold det enkelt

På børneværelserne er mindre typisk mere. Du giver dit barn mere plads til at lege og en neutral kulisse, der let kan ændres, når de vokser, hvis du holder indretningen enkel og møblerne på et minimum.

En sebra seng i gulvniveau, der rammer huset, vil fungere som både et legeområde og et attraktivt tilbehør takket være åbne hylder og elsket legetøj.

Fokus på leg

Prøv at koncentrere dig om den aktivitet, dit barn nyder mest: at lege, at designe et rum, de vil elske.

Vil du tilføre noget sjov til dit design? Medtag en hængehule eller tænk på at få dit barn til at fremvise deres bedste kunstværker i et let opdateret kunstgalleri eller på en tavlevæg. En indbygget klippevæg, en køjesengsrutsjebane eller et lastnet spændt fra loftet er alle fremragende løsninger, der fremmer leg og hjælper med at bruge overskydende energi inden sengetid.

Brug dit barns plads med omtanke

Det er vigtigt at få mest muligt ud af dit barns plads, uanset om du har at gøre med et lille område eller en stor fantasi.

En simpel hems fordobler den mængde plads, der kan bruges i DET stilfulde og moderne børneværelse, og tilføjer et andet legeområde, der hurtigt kan omdannes til en læsekrog eller et loungeområde til en fremtidig tween.

Leg med farver

Børn elsker farve, men at vælge den passende skygge kan være udfordrende. Forestillingen om at male hele rummet igen på få korte år er nok til at give nogen farveforpligtelsesproblemer, selvom dit barn måske elsker alle ting hot pink lige nu.

Leder du efter en passende løsning? Du har et valg.

Når dit barn er klar til et nyt look, kan du nemt opdatere rummet ved at tilføje en regnbue af farverigt tilbehør til en enkel, neutral baggrund.

Fordobling af din lagerplads

Børn kommer med en masse ting, fra deres spil, bøger og konstant skiftende tøj i forskellige størrelser.

Har du brug for hjælp til at organisere rodet? Din opbevaringsplads kan fordobles ved hjælp af kroge, vægkrammende bogskinner, opbevaringsbokse under sengen og møbler med indbygget opbevaring.

Tilføj tekstur og mønster

Disse vigtige dekorationsgenstande er en kompetent designers skjulte våben, da de kan omdanne et rum fra kedeligt til smukt med blot et par ekstra komponenter. De er de dejlige, men ofte oversete stedsøstre i farve.

Giv dem et sted at flygte fra alt

Nu og da har vi alle brug for at komme væk. En læsekrog er et godt sted at tilbringe lidt kvalitet alenetid med dit barn og opfordrer dem til at hygge sig med en bog.

Skriv et svar